Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Με φόρμες όλη η οικογένεια στο αεροδρόμιο - Οι τρυφερές στιγμές με τις δίδυμες

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Με φόρμες όλη η οικογένεια στο αεροδρόμιο - Οι τρυφερές στιγμές με τις δίδυμες

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν από κάποιες μέρες, περπατώντας στους διαδρόμους με τις δίδυμες κόρες τους, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Οι δυο γονείς, όπως και οι μικρές, ήταν ντυμένοι με φόρμες και άνετα ρούχα για να μην αισθάνονται άβολα κατά τη διάρκεια της πτήσης τους και μαζί τους κουβαλούσαν και τα καροτσάκια των κοριτσιών. Βέβαια, κάποια στιγμή ο παρουσιαστής πήρε στην αγκαλιά του τη μία κόρη του και προχωρούσε έτσι μέχρι να φτάσει στην έξοδο. Ήταν όλοι τους ευδιάθετοι.

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: «Με βλέπεις για αυστηρό τύπο; Η Χριστίνα είναι η αυστηρή...» - Τι απαγορεύει στις κόρες τους

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες τους στο αεροδρόμιο

Σάκης Τανιμανίδης κόρη

Χριστίνα Μπόμπα κόρη

Τανιμανίδης Μπόμπα κόρες αεροδρόμιο

Βίντεο και φωτογραφίες από το υπερσύγχρονο σπίτι τους στην Αθήνα

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα πριν από μερικούς μήνες μπήκαν στο καινούργιο τους σπίτι. Για περίπου ένα χρόνο το ζευγάρι έμενε σε νοικιασμένα σπίτια αλλά και στους γονείς του, καθώς το νέο σπίτι που αγόρασαν βρισκόταν υπό ολική ανακαίνιση. Η καθυστέρηση ωστόσο άξιζε!

Μετά το τέλος των εργασιών μπήκαν μέσα και αφού τακτοποίησαν τα πράγματα τους - τόσο τα δικά τους όσο και των διδύμων - δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μένουν σε ένα υπερσύγχρονο διώροφο σπίτι που είναι κυρίως ολόκληρο σε λευκό χρώμα αλλά και με ξύλο. Το σαλόνι τους που είναι τεραστίων διαστάσεων - τόσο που κάνουν μέχρι και ποδήλατο μέσα οι μικρές.

Δείτε επίσης: Θύελλα αντιδράσεων με τις ημίγυμνες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα στο instagram - «Κι έχετε και άντρα!»


...Aλλά και η ολόλευκη κουζίνα είναι τα δυο δωμάτιο που τραβάνε την μεγαλύτερη προσοχή.


Στο πάνω μέρος του σπιτιού βρίσκονται τα υπνοδωμάτια. Μάλιστα, ένα από τα δωμάτιο είναι μονάχα για τις δραστηριότητες των παιδιών τους. Εκεί έχουν όλα τα παιχνίδια τους και περνάνε πολύ χρόνο.

Επίσης, στο πάνω μέρος του σπιτιού έχουν και το δικό τους γυμναστήριο, αφού ο Σάκης Τανιμανίδης είναι λάτρης της καθημερινής γυμναστικής, γεγονός που μαρτυρά και το καλλίγραμμο σώμα του.

Εντυπωσιακή μάλιστα είναι και η βεράντα τους με την θέα στην πόλη.

Χριστίνα Μπόμπα γυμναστήριο σπιτιού

Χριστίνα Μπόμπα γυμναστήριο στο σπίτι