Βίκυ Βολιώτη: Ο πραγματικός λόγος υιοθεσίας της κόρης της - «Όταν κατέβηκα στην Αιθιοπία το είχα πει, ότι εγώ χωρίς την Άννα...»

«Όταν την πήρα αγκαλιά ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vickyvolioti_official - Instagram
vickyvolioti_official - Instagram

Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 23/5 με την ηθοποιό να μιλάει για την απώλεια του πατέρα της, την απόκτηση της κόρης της αλλά και πως της δημιουργήθηκε η ανάγκη να προχωρήσει σε υιοθεσία.

Είναι γνωστό, πως η ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν μια κόρη την Άννα, την οποία απέκτησαν με πολλή αγάπη μέσω υιοθεσίας από την Αφρική. Η Βίκυ Βολιώτη εξηγεί μεταξύ άλλων, πως δεν είχε ποτέ την ανάγκη να τεκονοποιήσει και αυτός μάλιστα ήταν ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόκτηση της Άννας.

Δείτε επίσης: «Μας ζητάει συνέχεια αδερφάκι...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Βίκυ Βολιώτη για την κόρη της

Η εξομολόγηση της Βίκυς Βολιώτη για τη μητρότητα και την υιοθεσία της κόρης της

«Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεϊκές οικογένειες. Το παιδί έχει σίγουρα να κάνει με τον σύντροφο ή τη σύντροφο που έχεις. Σε αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ο Σίμος, ο οποίος ήθελε ο ίδιος παιδί και ήταν κάτι που το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι θα ήταν κάτι που θα ήταν εύκολο.

Η περίοδος της υιοθεσίας ήταν πραγματικά γεμάτη από περίεργα και πολύ έντονα συναισθήματα. Τη θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη αυτήν την περίοδο, επειδή είχε και αυτή την ευτυχή κατάληξη φυσικά. Όταν την πήρα αγκαλιά την Άννα για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει, ήταν αυτόματο συναίσθημα.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει κάτι καλά. Ήμουν αποφασισμένη, θα έμενα εκεί. Όταν κατέβηκα στην Αιθιοπία για να γίνουν οι τελικές διαδικασίες ήμουν έτοιμη και το είχα και στους πολύ δικούς μου ανθρώπους, ότι εγώ χωρίς την Άννα δεν γυρίζω. Δεν υπήρχε ποτέ καμία ανάγκη και αγωνία για εμένα να κυοφορήσω ένα παιδί. Από πολύ νωρίς έλεγα ότι εγώ θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί», είπε η Βίκυ Βολιώτη