Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εξομολογείται ποια σκηνή του Maestro τον οδήγησε σε ψυχοθεραπευτή - «Εκεί δυσκολεύτηκα πολύ»

«Ήταν περίπλοκο και μου πήρε πολύ καιρό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εξομολογείται ποια σκηνή του Maestro τον οδήγησε σε ψυχοθεραπευτή - «Εκεί δυσκολεύτηκα πολύ»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη 21/5 στην εκπομπή Mega Stories με τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό του Maestro να μιλάει αναλυτικά για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που προβάλλεται στο Mega.

Κάτι που πολλοί δεν ήξεραν και δεν είχαν φανταστεί παρακολουθώντας το πρώτο επεισόδιο ''Mother'' του δεύτερου κύκλου του σίριαλ είναι πως ο Παπακαλιάτης χρειάστηκε να επισκεφτεί ψυχοθεραπευτή.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος εξήγησε πως η σκηνή με την ψυχολόγο και τη Στεφανία Γουλιώτη δεν ήταν κάτι το τόσο εύκολο για εκείνον - σεναριακά - και έτσι η συζήτηση με ένα ειδικό ψυχικής υγείας του έδωσε κατευθύνσεις για το κείμενό του.

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι αποκαλύψεις για το Maestro - «Αυτοί ήταν οι μόνοι 3 ήρωες που ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή»

Το επεισόδιο του Maestro που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επισκέφτηκε ψυχολόγο

«Στη δεύτερη σεζόν, στο πρώτο επεισόδιο, το Mother, που ήθελα να γράψω για τις μητέρες ήταν ένα επεισόδιο γυναικείο και ήξερα ότι θα γράψω για τη μητέρα. Εξ ου και το ονόμασα Mother. Η μεγάλη δυσκολία που είχα σε αυτό το επεισόδιο ήταν όταν έπρεπε να γράψω τις σκηνές της ψυχοθεραπείας, που κάνει η Στεφανία Γουλιώτη έγκυος, ήταν και οι πρώτες σκηνές που έγραψα αμέσως μόλις τελειώσαμε τα γυρίσματα. Και μετά το έγραψα πάνω από 15-20 φορές γιατί από ένα σημείο και μετά, έπρεπε να κάνει ερωτήσεις η ψυχοθεραπεύτρια, οπότε έπρεπε να γράψω μια συνεδρία ψυχοθεραπείας μιας εγκυμονούσας μητέρας.

Εκεί δυσκολεύτηκα πολύ. Πήγαινα, καθόμουν με έναν ψυχοθεραπευτή και του διάβαζα τι έχω γράψει, έκανα τις ερωτήσεις, μετά τις προσάρμοζα, έπρεπε να μη φεύγω από την πλοκή, να δίνω πάσα για να πηγαίνει στους Παξούς και στο έγκλημα. Ήταν περίπλοκο και μου πήρε πολύ καιρό», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.