Maestro 2ος κύκλος: «Ο τρόπος που γεννάει η Αλεξάνδρα δεν είναι...» - Η ανατριχιαστική σκηνή στην ψυχοθεραπεύτρια πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Οι αποκαλύψεις της Στεφανίας Γουλιώτη για την επιτυχημένη σειρά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης (αριστερά)
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης (αριστερά)

Η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία υποδύεται την Αλεξάνδρα, την πρώην σύντροφο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Maestro, που περιμένει και το παιδί του, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, την Δευτέρα 22 Απριλίου, και μίλησε για τη ζωή της, κάνοντας και ένα πολύ μεγάλο spoil για το σίριαλ που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα παρασκήνια).

Η αποκάλυψη της Στεφανίας Γουλιώτη για τις εξελίξεις του 2ου κύκλου στο Maestro

«Έχω ταυτιστεί με την κακία, που δεν θέλω καθόλου. Ευτυχώς τώρα έχει γράψει κάτι σκηνές ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που αν βγω και από αυτόν τον κύκλο σαν την κακιά, δεν ξέρω… Με τον Χριστόφορο είχα εμπιστοσύνη ότι με αυτό που θα γράψει, θα έχω να ασχοληθώ πολύ», είπε αρχικά μιλώντας για τον ρόλο της και έπειτα πρόσθεσε για την τηλεοπτική πρώην σύζυγο του "Ορέστη" και το παιδί που περιμένει:

«Έμεινε έγκυος με έναν ύπουλο τρόπο. Ο σκοπός είναι να δούμε ότι όλες οι κινήσεις είναι λόγω του τραύματος του παιδιού που έχασε προηγουμένως. Να φωτίσουμε τις αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα. Αυτό που εμένα με τράβηξε πολύ στον δεύτερο κύκλο σεναριακά είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις. Ακόμη και οι ανατροπές. Θα δεις πως ο τρόπος που γεννάει η Αλεξάνδρα δεν είναι ένας τρόπος που περιμένουμε. Αλλά είναι πραγματικός».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ιστορία αγάπης των γονιών της. Ο πατέρα της έχει καταγωγή από τον Βόλο, ενώ η μητέρα της είναι Γαλλίδα. «Οι γονείς μου έχουν μια πολύ όμορφη ιστορία συνάντησης. Επικοινωνούσαν με αλληλογραφία, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μετά ο πατέρας μου της ζήτησε να έρθει να τη γνωρίσει από κοντά», ανέφερε.

Αναφερόμενη στο θέατρο, επισήμανε: «Ήταν πολύ μαγικό το ραβδάκι με το οποίο γίναν τα πράγματα, δεν το έψαξα πολύ. Για εμένα ήταν πάρα πολύ απλά τα πράγματα. Ίσως ήταν μια διέξοδος ψυχική το θέατρο και πολύ εύκολα βρέθηκα σε έναν χώρο όπου μπορούσα να εκφραστώ. Ακόμη κι όταν αποφάσισα να αφήσω για λίγο το θέατρο, μετά το έβλεπα στον ύπνο μου. Η σχέση μου με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο δεν είχε αυτό το "σπίρτο"».

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Στεφανία Γουλιώτη - «Ο πρώτος μου έρωτας σκοτώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο του πήρε το κεφάλι...»