Βίκυ Καγιά: «Θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου...» - Η εξομολόγηση για την σχέση της με τη μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο

«Παρόλο που έχω κάνει πάρα πολλή ψυχανάλυση...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου...» - Η εξομολόγηση για την σχέση της με τη μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο

Η Βίκυ Καγιά, το πρωί της Πέμπτης 23/5, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, για να ζητήσει για την ταινία που πρωταγωνιστεί με τίτλο "Πολύδροσο" και την υποψηφιότητά της στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Άννας Χατζησοφιά (δείτε εδώ την αιχμηρή ανάρτησή της).

Με αφορμή τον ρόλο της, όμως, προχώρησε και σε μία εξομολόγηση για την σχέση της με τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο (δείτε εδώ πόσο της μοιάζει η κόρη της), και τον τρόπο που έχει λειτουργεί ως μητέρα, τα λάθη που κάνει και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Πρώτη φορά είμαι υποψήφια και μάλλον και τελευταία, αλλά γίνονται και αυτά τα πράγματα τα τρελά πράγματα στη ζωή. Η Σοφία μου είπε στην πρεμιέρα για την υποψηφιότητα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Είμαι σε έναν άλλο κόσμο, έχω και δύο παιδιά», ξεκίνησε να λέει και έπειτα αποκάλυψε για τα μικρά της:

«Παρόλο που έχω κάνει πάρα πολλή ψυχανάλυση, από πολύ μικρή και συνεχίζω γιατί νομίζω ότι είναι πολύ απαραίτητη για εμένα, τα λάθη συνεχίζονται, όμως αλλάζει η αντιμετώπιση των λαθών. Δηλαδή, αν δω ότι πραγματικά κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου, παραδέχομαι πάντα και η παραδοχή αυτή θεραπεύει και ό,τι έχει συμβεί από πριν. Είμαι πολύ προστατευτική σαν άνθρωπος...».