Μαρία Ηλιάκη: «Και θα αφήσω εδώ το παιδί μου; Είσαι τρελός; Όχι!» - Η έντονη αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου του STAR

Τι την ρώτησε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: «Και θα αφήσω εδώ το παιδί μου; Είσαι τρελός; Όχι!» - Η έντονη αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου του STAR

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τη Μαρία Ηλιάκη και η ίδια στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Με αφορμή το γεγονός πως το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of Love, επιστρέφει, απάντησε για όσα ακούγονται σχετικά με την παρουσίασή του από εκείνη (δείτε εδώ τις έξι ερωτήσεις που κάνουν σε όποιον δηλώνει συμμετοχή). Μάλιστα, ρωτήθηκε εάν θεωρεί πως η Κατερίνα Καραβάτου είναι κατάλληλη για αυτή την θέση, με την ίδια να απαντά χωρίς δισταγμό, αποκαλύπτοντας την άποψή της.

Η απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη για το Power of Love

«Που; Power of love; Δεν είναι αυτό που γίνεται στην Τουρκία; Αρχικά δεν γίνεται. Πώς θα πάω εγώ στην Τουρκία να το κάνω; Και θα αφήσω εδώ το παιδί μου τώρα που ξεκινά παιδικό σταθμό; Είσαι τρελός; Όχι! Δεν ισχύει, δεν μου έχει γίνει κάποια συζήτηση για το Power of Love. Δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα. Δεν μου αρέσει να αφορίζω concept, αλλά δεν το έχω σκεφτεί, γιατί πρακτικά δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Δεν έχω βάλει ποτέ τον εαυτό μου σε αυτήν τη θέση. Από εκεί και πέρα, δεν τρελαίνομαι με το concept, αλλά οκ. Είναι κάτι διαφορετικό (από το σχολιαστικό που έκανε και δεν θα ήθελε να ξανακάνει), αλλά δεν εννοούσα αυτό το διαφορετικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι πάρα πολλά τα concept. Θα μπορούσε να είναι μία ταξιδιωτική εκπομπή, ένα τηλεπαιχνίδι, μία εκπομπή συνεντεύξεων, μόδας, κάτι άλλο. Όχι, δεν νομίζω ότι το Power of Love θα ταίριαζε στην Κατερίνα Καραβάτου».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - «Εγώ δεν θα το έκανα! Στην Μπακοδήμου δεν έδωσε πόντους το Power of love»