Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Ο πατέρας του τενίστα απαντάει στις φήμες επανασύνδεσης

Παραμένουν φίλοι ή έγιναν ξανά ζευγάρι;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Ο πατέρας του τενίστα απαντάει στις φήμες επανασύνδεσης

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, και δείχνει τον Στέφανο Τσιτσιπά μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα να περπατούν χέρι-χέρι στο Μονακό, έχει προκαλέσει συζητήσεις. Θυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα η πρώην (;) σύντροφος του Έλληνα τενίστα ανακοίνωσε μέσα από τα προσωπικά της social media ότι δεν είναι πια ζευγάρι, αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες που θέλουν τον γιο του να είναι ξανά σε σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα.

Δείτε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Χώρισε με την Πάουλα Μπαντόσα - Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού

Η απάντηση του Απόστολου Τσιτσιπά για τον γιο του Στέφανο και την Πάουλα Μπαντόσα

«Είναι όλα καλά, μόλις ήρθαμε στο Roland Garros. Ξεκινήσαμε προετοιμασία, όλα βαίνουν καλώς», είπε αρχικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς, καθώς αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Παρίσι, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συμμετέχει στο γαλλικό τουρνουά.

Όσον αφορά τις φήμες επανασύνδεσης για τον γιο του με την Πάουλα Μπαντόσα, τόνισε πως: «Εννοείται ότι είναι φίλοι (γέλια). Στον ίδιο χώρο είναι η δουλειά τους, δεν θα μπορέσουν να συναντηθούν; Συναντιούνται μάλλον».

Σημειώνεται ωστόσο ότι ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν λακωνικός, αποφεύγοντας να απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις για τον γιο του και την Πάουλα Μπαντόσα. «Κάνουμε προπονήσεις όπως πρέπει να κάνουμε, σήμερα φτάσαμε, κάναμε την πρώτη προπόνηση. Σας ευχαριστώ, πρέπει να κλείσω γιατί έχω προπόνηση», κατέληξε στη σύντομη επικοινωνία του με την εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Απόστολος Τσιτσιπάς.