Νανά Παλαιτσάκη: «Η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση να ασχοληθεί μαζί μου» - Η απώλεια του πατέρα της, η κατάθλιψη της μαμάς της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

«Όποιος θυμόταν, όποτε, περνούσε και μου έδινε λίγο τσάι με το μπιμπερό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη: «Η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση να ασχοληθεί μαζί μου» - Η απώλεια του πατέρα της, η κατάθλιψη της μαμάς της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η Νανά Παλαιτσάκη, το απόγευμα της Πέμπτης 23/5, βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλους και για όλα. Ανοίχτηκε και για την προσωπική της ζωή, προχωρώντας σε μία βαθιά εξομολόγηση για τους γονείς της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχασε τον πατέρα της λίγες ημέρες αφότου γεννήθηκε, γεγονός που "τσάκισε" την μητέρα της ψυχολογικά, τόσο που δεν μπορούσε να προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα στην κόρη της τον πρώτο καιρό.

Η σπάνια αποκάλυψη της Νανάς Παλαιτσάκη για την οικογένειά της

«Ο μπαμπάς μου ήταν αλεξιπτωτιστής της Ευελπίδων, δεν τον πρόλαβα. Τον έχασα όταν ήμουν 5 ημερών. Δεν έχω καμία ανάμνηση, μόνο απόπερογραφές. Ήταν σημαιοφόρος και λοκατζής, που έκανε πολύ σπουδαία πράγματα κι όλα αυτά τα οποία έκανε τα έμαθα από συναδέλφους του. Επειδή σκοτώθηκε πάρα πολύ μικρός, όταν πήγα στον ΣΚΑΙ αποφάσισα να βγάλω το επίθετο του συζύγου μου - γιατί είχα χωρίσει - και να τιμήσω τον μπαμπά μου που λεγόταν Παλαιτσάκης και που δεν γνώρισα ποτέ.

Σκοτώθηκε σε ένα τελείως χαζό αυτοκινητιστικό στη Φιλοθέη, ενώ πήγαινε στο Πεντάγωνο για κάτι επείγον. Έζησε 8 ημέρες και μετά πέθαινε. Δεν εξοικειώθηκα ποτέ με την έλλειψή του. Επειδή ήταν πάρα πολύ έντονες οι περιγραφές των άλλων, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος και του έμοιαζα πάρα πολύ και εκνεύριζε τη μαμά μου αυτή η ομοιότητα», εξομολογήθηκε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Έπαιρνα τον φόβο μου αγκαζέ και περπατούσα....» - Όσα αποκάλυψε η Νανά Παλαιτσάκη για τον γιό της και το πρόβλημα της υγείας της

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ μικρή, 25 ετών, ήταν ένας πολύ μεγάλος έρωτας και επειδή ήταν ακόμη στο μαιευτήριο όταν χτύπησε ο μπαμπάς μου, θεώρησε ότι είναι μία "φυγή", ότι ο μπαμπάς έφυγε και μας παράτησε σε μία κρίσιμη στιγμή της. Η μητέρα μου το διαχειρίστηκε με κατάθλιψη».

«Εγώ νομίζω ότι δεν μου έδινε κανένας προσοχή διότι οι γονείς του πατέρα μου είχαν χάσει τον γιο τους, οι γονείς της μητέρας μου έπεσαν επάνω στο παιδί τους κι όποιος θυμόταν, όποτε - από ό,τι μου είπε ο νονός μου - περνούσε και μου έδινε λίγο τσάι με το μπιμπερό. Η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση να ασχοληθεί μαζί μου, για αυτό και για κάποιο μεγάλο διάστημα είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο στην Κηφισιά κι έπαιζε πιάνο και διαχειριζόταν αυτή την τεράστια θλίψη. Ο πατέρας μου ένιωθε ότι θα φύγει από τη ζωή και τα καταλάβαινε όλα στις 8 αυτές ημέρες που έζησε μετά το ατύχημα. Είχε ρήξη ήπατος», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Νανά Παλαιτσάκη - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της που ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της αρραβωνιάστηκε με άλλη