Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήμουν πολύ ανταγωνιστική και ευνουχιστική απέναντι στο άλλο φύλο»

«Είχα πολλές ανασφάλειες...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήμουν πολύ ανταγωνιστική και ευνουχιστική απέναντι στο άλλο φύλο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη, όπου μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της και με το άλλο φύλο. Μεταξύ άλλων παρατήρησε ότι έχει αλλάξει συμπεριφορές του παρελθόντος και τόνισε ότι έχει δουλέψει με τον εαυτό της για να φτάσει σε αυτό το στάδιο.

«Έχω περάσει στο στάδιο της κατανόησης ως προς τους γονείς μου, αλλά και ως προς δικές μου συμπεριφορές. Έχουμε ωραία σχέση, είμαι δηλωμένος μαμάκιας. Μεγαλώνοντας αισθάνεσαι τυχερός όταν φτάνεις σε μία ηλικία και οι γονείς σου είναι καλά. Οι στιγμές σας είναι πολύτιμες», δήλωσε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

«Ψυχολογικά είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι ήμουν πολύ ανταγωνιστική, ευνουχιστική. Γενικά δουλεύω τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλή φάση, και στους εκνευρισμούς μου προσπαθώ να δίνω περισσότερη σημασία στο δάσος και όχι στο δέντρο», συμπλήρωσε η Μαρία Κωνσταντάκη αμέσως μετά.

Δείτε επίσης: Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήθελα να κάνω ένα παιδί για τα γεράματά μου» - Η μητρότητα, η απιστία και οι αισθητικές επεμβάσεις

Η Μαρία Κωνσταντάκη για τη μητρότητα

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, όπως της ζητούν επίμονα οι δικοί της, η Μαρία Κωνσταντάκη τόνισε: «Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο. Δεν είναι και εύκολο βέβαια, κατανοώ γιατί μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά. Όμως δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα. Ούτως ή άλλως μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης και κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το τι έχει σημασία. Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια, οπότε από άποψη mentalite είσαι πολύ καλύτερα απ' ότι στα 20 και στα 30. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ανασφάλεια, είχα πολλά θέματα. Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα μπράτσα μου, η κοιλιά μου, η μύτη μου που την άλλαξα».