Άννα Δρούζα: Αυτή είναι η κούκλα κόρη που απέκτησε με τον Νίκο Οικονόμου – Πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο

Η 22χρονη Αριάδνη ξεκινάει μία νέα ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα τελευταία 9 χρόνια κρατούσε αποστάσεις από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν κάνει την επιστροφή της φέτος στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη βραδινή εκπομπή συνεντεύξεων «Όσα (δε) λέμε» στο Open. Η Άννα Δρούζα επέλεξε αυτά τα χρόνια να δώσει την απόλυτη προσοχή της στον ρόλο της μητέρας και στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου.

Η 22χρονη Αριάδνη, που είναι το καμάρι της παρουσιάστριας, πλέον έχει ανοίξει τα δικά της φτερά και ζει μόνιμα στην Αμερική. Μόλις ολοκλήρωσε, μάλιστα, τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, με την Άννα Δρούζα να βρίσκεται δίπλα της στην αποφοίτηση και να κάνει μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Άννα Δρούζα: Σπάνια εμφάνιση με φλοράλ φόρεμα σε παράσταση στην Επίδαυρο

Η ανάρτηση της Άννας Δρούζα με την κόρη της

«Έζησα άλλη μια έκπληξη της ζωής! Δροσίστηκε η ψυχή μου βλέποντας χιλιάδες παιδιά γεμάτα ελπίδα να ζήσουν, να κατακτήσουν τα όνειρα τους. Μια συμβουλή τους έδωσε στην αποφοίτηση ο πρόεδρος ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το Upenn. Είπε: μόνο μην αφήσετε τον φόβο να σας κυριεύσει και χάσετε τον εαυτό σας και την ζωή! Αριάδνη μου μη φοβηθείς να ζήσεις! Δίχως τέλος και δίχως αρχή! Σε λατρεύω!!!» έγραψε η Άννα Δρούζα στη λεζάντα της ανάρτησης.

Τι έλεγε ο Νίκος Οικονόμου για το παιδί τους

Ο Νίκος Οικονόμου, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ, έλεγε για την κόρη που απέκτησε με την Άννα Δρούζα: «Είναι 22 χρονών, ένα πλάσμα πανέμορφο, σπουδάζει στην Αμερική, έχουμε αποφοίτηση, μια θεά, έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα και στο πανεπιστήμιο. Πολύ σημαντικό να φεύγει ένα παιδί 18 χρονών να ζήσει μόνο του στην Αμερική.Είναι κομμάτι πολύ δικό μου, την αγαπάω πάρα πολύ. Όσο κι αν μου στοιχίζει ο αποχωρισμός, είναι πολύ δυνατό παιδί».