Βίκυ Σταυροπούλου: «Με τρομάζουν τα social media γιατί ο καθένας μπορεί να λειτουργήσει αισχρά, χυδαία και κακοποιητικά»

Απόλυτα ειλικρινής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βίκυ Σταυροπούλου: «Με τρομάζουν τα social media γιατί ο καθένας μπορεί να λειτουργήσει αισχρά, χυδαία και κακοποιητικά»

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Περιστερίου. Ανάμεσα στους Περιστεριώτες που τιμήθηκαν για την προσφορά και το έργο τους ήταν και η (μητέρα της παρουσιάστριας) Βίκυ Σταυροπούλου, που φυσικά παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή τη βράβευσή της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε ιδιαίτερη μνεία στον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ενώ αναφέρθηκε και στα social media, τονίζοντας ότι είναι κάτι που την τρομάζει, αφού ο καθένας μπορεί να πει και να κάνει ότι θέλει εκεί, κάτι που δεν συνέβαινε όταν εκείνη μεγάλωνε.

Δείτε επίσης: Βίκυ Σταυροπούλου & Δέσποινα Βανδή: «Μας έκαναν έκπληξη οι τσουπρίτσες» - Οι κόρες τους συναντήθηκαν στο Λονδίνο

Οι δηλώσεις της Βίκυς Σταυροπούλου

«Με τρομάζουν πολλά πράγματα που είναι φαινόμενα της εποχής μας. Η βία, η αγριότητα και όλο αυτό που συμβαίνει στα social. Είναι μια άλλη γειτονιά που η διαφορά της είναι ότι είναι απρόσωπη, οπότε ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι τρέλα θέλει και να λειτουργήσει αισχρά, χυδαία και κακοποιητικά. Αυτό στη γειτονιά μου, το Περιστέρι, δεν μπορεί να συμβεί», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Στο πλευρό της βρέθηκε επίσης ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ενώ την προλόγισε ο Γιώργος Τσαλίκης που δήλωσε στον απόηχο της εκδήλωσης: «Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει “σημαία” το Περιστέρι όλα αυτά τα χρόνια».