Βίκυ Σταυροπούλου & Δέσποινα Βανδή: «Μας έκαναν έκπληξη οι τσουπρίτσες» - Οι κόρες τους συναντήθηκαν στο Λονδίνο

Τις τέσσερις γυναίκες ενώνει μία δεμένη σχέση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βίκυ Σταυροπούλου & Δέσποινα Βανδή: «Μας έκαναν έκπληξη οι τσουπρίτσες» - Οι κόρες τους συναντήθηκαν στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα, όπως αποκάλυψε με χθεσινή ανάρτησή της στα social media. Η παρουσιάστρια του Mega, ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην έκθεση της Yoko Ono, και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στην μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, μετά απ' όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην αγγλική πρωτεύουσα μένει μόνιμα τους τελευταίους μήνες και η Μελίνα Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή σπουδάζει εκεί, ωστόσο κρατάει σταθερή επαφή με τη μαμά της, όπως μαρτύρησε κι εκείνη live στον αέρα του J2US. «Να στείλω ένα φιλί στο παιδί μου, που μας βλέπει απ' το Λονδίνο και μου κάνει σχόλια. Παιδί μου σε λατρεύω, το γιουβέτσι μην κάψεις», ανέφερε με μία δόση χιούμορ η τραγουδίστρια.

Σημειώνεται ότι στην πορεία της βραδιάς, όταν η Βίκυ Σταυροπούλου συγκινήθηκε με την ερμηνεία της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή, η Δέσποινα Βανδή την αγκάλιασε και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο. Οι δύο γυναίκες στηρίζουν η μία την άλλη, όπως και οι κόρες τους, που είναι φίλες.

Δείτε επίσης: Βίκυ Σταυροπούλου: Η απάντηση στο "καρφί" της Δανάης Μπάρκα στην Καινούργιου & το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή κάτω από την ανάρτηση

Συνάντηση για τις κόρες της Βίκυς Σταυροπούλου και της Δέσποινας Βανδή

Με αφορμή το γεγονός ότι βρέθηκαν στην ίδια πόλη μετά από καιρό, η Δανάη Μπάρκα και η Μελίνα Νικολαΐδη ετοίμασαν μία ευχάριστη έκπληξη στις μαμάδες τους. Ούτε εκείνες δεν πίστευαν την ομαδική κλήση που είδαν, όπου στη μία άκρη της γραμμής βρίσκονταν (στην Αθήνα) η Βίκυ Σταυροπούλου με τη Δέσποινα Βανδή και στην άλλη (στο Λονδίνο) βρίσκονταν οι κόρες τους.

Οι δύο γυναίκες τους έδωσαν τα χαιρετίσματά τους μέσω βιντεοκλήσης, κάτι που αποκάλυψε με story της η Δέσποινα Βανδή σχολιάζοντας περιπαικτικά: «Μας έκαναν έκπληξη οι τσουπρίτσες μας». Η τραγουδίστρια, όπως και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έχουν κρύψει πόσο περήφανες νιώθουν για τις κόρες που έχουν μεγαλώσει.