J2US - Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στην κόρη της: «Παιδί μου σε λατρεύω, το γιουβέτσι μην κάψεις»

Η Μελίνα σπουδάζει στο Λονδίνο, αλλά την παρακολουθεί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ρεσιτάλ δίνει στο αποψινό επεισόδιο του J2US η Δέσποινα Βανδή, καθώς πέρα απ' τη στιλιστική επιλογή της που κέρδισε διθυραμβικά σχόλια από το κοινό, δεν έχει σταματήσει να πετάει ατάκες με αποδέκτες τα ζευγάρια του show, τους φίλους-κριτές, αλλά και την... κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη πριν από λίγο.

Από την ημέρα που η Μελίνα ενηλικιώθηκε, η σχέση τους έχει γίνει ακόμα καλύτερη, αφού μαμά και κόρη μοιράζονται κοινές στιγμές στο γυμναστήριο, στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ενώ φυσικά κάνουν χιούμορ όποτε τους δίνεται η αφορμή.

Δείτε επίσης: J2US: «Σκορπιός παμ, είναι για σένα» - Βανδή και Γαρμπή κέρδισαν τις εντυπώσεις, μία καρφίτσα έφερε... αντιδράσεις

Η αναφορά της Δέσποινας Βανδή στην κόρη της στο J2US

Η Μαλού αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι στο νοσοκομείο με ίωση και έστειλε τα φιλιά της στον μικρό Κωνσταντίνο. Εκεί πήρε τη σκυτάλη η Δέσποινα Βανδή για να ελαφρύνει το κλίμα που έστειλε επίσης φιλιά στη δική της κόρη, που είναι αρκετά μεγαλύτερη, και πλέον σπουδάζει στο Λονδίνο

«Να στείλω κι εγώ ένα φιλί στο παιδί μου, που μας βλέπει απ' το Λονδίνο και μου κάνει σχόλια. Ο Γιώργος είναι με φίλους του έξω. Παιδί μου σε λατρεύω, το γιουβέτσι μην κάψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η κριτής του J2US και τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας ότι λίγο πριν βγουν της είχε πει ότι θα μαγειρέψει.

Ο Στάθης Σχίζας ξεκίνησε έξτρα μαθήματα φωνητικής με δασκάλα: «Εκεί με καταντήσατε»

Όσον αφορά το ζευγάρι Μαλού-Στάθη Σχίζα, ο νικητής του Survivor πήρε έναν βαθμό παραπάνω αυτή τη φορά και αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής με δασκάλα, εκτός από τις πρόβες που κάνει με την coach του για το J2US. «Εκεί με καταντήσατε, να πάω και σε δασκάλα», σχολίασε με χιούμορ ο Στάθης Σχίζας.