Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαϊδη: Στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη για πιλάτες

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει την γυμναστική και αυτό φαίνεται και από το άκρως καλογυμνασμένο σώμα της. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στο γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανδου Πολυχρονιάδη και να ασκηθεί μαζί της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την τραγουδίστρια στο γυμναστήριο του αγαπημένου της κόρης της, καθώς το επισκέπτεται πολύ συχνά, ειδικά όταν η Μέλινα Νικολαϊδη βρισκεται στην Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok, μαζί με την κόρη της, την οποία απαθανάτισε την ώρα που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της στο γυμαστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο όπου κάνει πιλάτες μαζί με την Μελίνα Νικολαϊδη. Μαμά και κόρη περνούν χρόνο μαζί κάνοντας παράλληλα την γυμναστική της. Στην ανάρτηση βλέπουμε τις δυο τους να κάνουν ασκήσεις στο κρεβάτι πιλάτες.

Η ανάρτηση της με την Μελίνα Νικολαϊδη στο πάρτυ του Πολυχρονιάδη

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκανε ένα λαμπερό πάρτυ όπου παρευρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και φωτογραφήθηκε μαζί με την Μελίνα Νικολαϊδη τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε λοιπόν, στη Γλυφάδα στο νέο μαγαζί που άνοιξε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, Fit Mama. Ένα μαγαζί με healthy φαγητά και μεσογειακή κουζίνα. Εκεί βρέθηκε και το youweekly.gr, όπου ο γνωστός γυμναστής έδωσε αποκλειστικές δηλώσεις (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η γνωστή τραγουδίστρια όχι μόνο έδωσε το παρών στο πάρτυ αλλά μαζί με την κόρη της δημοσίευσε και φωτογραφίες στα social media. Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με την κόρη της. Και οι δύο λαμπερές και χαρούμενες χαμογελούσαν στον φωτογραφικό φακό.