Ιωάννα Μάνδρου: «Δεν θα κάνω τη χάρη στον κακοποιητή να μπω σε περιπέτεια και να φύγω αν δεν θέλω»

Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ΑΝΤ1

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Μάνδρου: «Δεν θα κάνω τη χάρη στον κακοποιητή να μπω σε περιπέτεια και να φύγω αν δεν θέλω»

Η Ιωάννα Μάνδρου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, ενώ σχολίασε επίσης το πρόσφατο «διαζύγιο» της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη, τονίζοντας ότι θα καλωσόριζε πίσω τη δημοσιογράφο στο κανάλι του Φαλήρου, σε περίπτωση που θελήσει να επιστρέψει.

«Παραμένω στον ΣΚΑΪ για 15η χρονιά. Μου γίνονται προτάσεις κατά καιρούς, αλλά είμαι σταθερός άνθρωπος. Δεν έχω τον χαρακτήρα των μετακινήσεων, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας. Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του να κάνω εκπομπή, δεν θέλω αυτή την ευθύνη», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μάνδρου.

Δείτε επίσης: «Όπως όλοι οι άνθρωποι που κάποια στιγμή κάνουν έναν απολογισμό ζωής...» - Η Ιωάννα Μάνδρου μιλά για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί

Η Ιωάννα Μάνδρου για τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής της η Ιωάννα Μάνδρου σημείωσε: «Έχω τσακωθεί πολλές φορές. Αν δεν θέλω να φύγω από ένα Μέσο, δεν θα με διώξει ο άλλος επειδή είναι κακοποιητής. Δεν θα κάνω τη χάρη στον κακοποιητή να μπω σε περιπέτεια και να κάνω μια κίνηση που δεν θέλω να κάνω».

Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα και το «διαζύγιο» του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, σχολίασε: «Είμαι προσωπικά φίλη και με τους δύο. Αυτό το διαζύγιο νομίζω είναι κοινής συναίνεσης, όχι κατ' αντιδικία. Έχω ακούσει κι εγώ το σενάριο της επιστροφής της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ. Δεν γνωρίζω τις αποφάσεις του καναλιού. Με μεγάλη χαρά θα αντιμετώπιζα την επάνοδό της, γιατί και όταν έφυγε δεν χάρηκα. Ούτε η Εύα Αντωνοπούλου ήθελα να φύγει».