Ιωάννα Τούνη - Τα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι στο Λας Βέγκας και η απάντησή της: «Για να σκάνε οι haters»

Δείτε βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Για ακόμα μία φορά προκαλεί αντιδράσεις, με αρκετά απ' τα σχόλια στις τελευταίες της αναρτήσεις, να την κατηγορούν ότι κάνει επίδειξη πλούτου και ότι προκαλεί σε δύσκολους καιρούς με τα ταξίδια της. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια... Η Ιωάννα Τούνη δεν μασάει, και απαντάει για ακόμα φορά στους haters με ένα βίντεο.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αμερική μαζί με έναν φίλο της και τον γιο της, Πάρη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπως πάντα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι της. Δείτε εδώ λεπτομέρειες από την πρόσφατη επίσκεψή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Ταλαιπωρία για την ίδια και τον 1,5 ετών γιο της στην Αμερική - «Πήγαμε και πήρα...»

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα αρνητικά σχόλια

Βλέποντας λοιπόν τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το νέο της ταξίδι, η Ιωάννα Τούνη βρήκε για ακόμα μία φορά τον τρόπο να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια. Πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει το νέο τραγούδι της Μαρίνα Σάττι και έγραψε, «Εντωμεταξύ εγώ ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα» και συμπλήρωσε, «Συμπεθέρες μου αυτό είναι το σωστό Mood για να σκάνε οι haters».