Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω - «Η Δανάη μας, το παιδί μας»

Η έκπληξη που δέχτηκε από την Μπάρκα και τα συγκινητικά λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω - «Η Δανάη μας, το παιδί μας»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, με την συνέντευξη του να προβάλλεται το βράδυ της Πέμπτης 23/5. Ο ηθοποιός που πρόσφατα πέρασε ένα πολύ δύσκολη πρόβλημα με την υγεία του, καθώς υπέστη δυο ανακοπές καρδιές, μίλησε για τα όσα βίωσε στο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων όμως, δέχτηκε και μια πολύ όμορφη έκπληξη από την κόρη της κολλητής του φίλης Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάης Μπάρκα, η οποία τον έχει σαν δεύτερο πατέρας της και εκείνος σαν κόρη του.

Τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τα κλάματα

«Είναι ο άνθρωπος που με κάνει πιο εύκολα να κλαίω, από χαρά. Είναι ο άνθρωπος που, για άλλη μια φορά, συνειδητοποίησα μόνη μου μέσα μου πόσο σημαντικός είναι. Και για μένα και για τους γύρω μας. Είναι ο άνθρωπος βέβαια που τον έχω δει να του γυρνάει το μάτι πάρα πολλές φορές.

Είναι ο άνθρωπος που θέλει την απίστευτη σοβαρότητα την ώρα της δουλειάς, ενώ σε όλα τ’ άλλα είναι ο πιο χαλαρός απ’ όλους. Ό,τι και να συμβεί θα πει "Έλα τώρα...". Είναι ο άνθρωπος που στη ζωή θα σου δώσει δύναμη και θα σου πει "μην σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι, απόλαυσέ το". Αλλά αν πας την ώρα της δουλειάς, μπορείς να δεις άλλον άνθρωπο. Είναι λοιπόν, στην καρδιά μου τα πάντα. Είναι ο μπαμπάς μου ο δεύτερος, είναι ο μέντοράς μου στο θέατρο, είναι ο συμβουλάτορας μου στα προσωπικά και στα επαγγελματικά είναι τα μαλώματά μου και τα ταξίδια μου. Όλα τα ταξίδια. Δεν υπάρχει ταξίδι της ζωής μου που να μην το έχει οδηγήσει ο Χρήστος. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι ταξιδευτής με όλη τη σημασία της λέξης»

«Αν ήξερε πόσο πολύ τον αγαπάω θα τρόμαζε, οπότε ευτυχώς που δεν το ξέρει και το ξέρω μόνο εγώ. Να μην με τρομάξει ξανά ποτέ γιατί θα τον σκοτώσω μετά εγώ», εξομολογήθηκε η Δανάης Μπάρκα στην κάμερα.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης "λύγισε" από την συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Η Δανάη μας, το παιδί μας. Η Δανάη έδινε ζωή για χρόνια στο σπίτι. Τώρα μας λείπει λίγο που δεν είναι πια κοντά μας, αλλά η Δανάη είναι πηγή ζωής και έμπνευσης».