Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Υπάρχει μια διαρροή του ονόματος...» - ''Έσπασε'' τη σιωπή της για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη

Τι έχει συμβεί με τα ασφαλιστικά μέτρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στα φώτα της δημοσιότητας όχι για κάποιο καλλιτεχνικό λόγο, αλλά μέσα από τη διαρροή για τη δικαστική διαμάχη που έχει ένα πρόσωπό από την οικογένειά του.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός τραγουδιστής έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα στο εν λόγω πρόσωπο με σκοπό τη διαφύλαξη της περιουσίας του. Μέσα από το Happy Day μάλιστα την Παρασκευή 24/5 η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση και όσα γνωρίζει από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Η αλήθεια για την σχέση με τους γονείς και τις αδερφές του - Το ψυχιατρείο και η λαμπρή καριέρα

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη

«Εμείς γνωρίζαμε την υπόθεση αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τα προσωπικά δεδομένα. Υπάρχει μια διαρροή των ποιων εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει μια διαρροή και του ονόματος και των προσώπων που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για δύο ανθρώπους πολύ αγαπημένους. Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν το alter ego του Γιώργου Μαζωνάκη, ήταν πολύ αγαπημένοι, ήταν η σκιά του Γιώργου Μαζωνάκη.

Πως φτάσαμε από αυτή την τόσο δεμένη σχέση στα ασφαλιστικά μέτρα, αυτό είναι κάτι που το ξέρουν οι ίδιοι. Δεν θα μείνω στην ουσία της υπόθεσης γιατί αυτή είναι σε εξέλιξη η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Ο δικηγόρος του Μαζωνάκη είναι να μην τροφοδοτήσουν περισσότερο την υπόθεση. Αφού βγήκε το όνομα της Βάσως, ο Γιώργος θέλει να προφυλάξει την οικογένειά του, δεν θέλει να ξεκατινιαστεί. Θέλει να υπάρξει μια εξωδικαστική υπόθεση», είπε η Σταματίνα Τσιμστιλή.