Θοδωρής Μαραντίνης: Απαντάει για το βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου που τραγουδάει κομμάτι του - «Είναι μεγάλη κουβέντα...»

Η αντίδραση του μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: Απαντάει για το βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου που τραγουδάει κομμάτι του - «Είναι μεγάλη κουβέντα...»

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Θοδωρή Μαραντίνη σε επαγγελματική έξοδό του, όπου μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για το βίντεο που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου και την δείχνει να τραγουδάει και να χορεύει ένα τραγούδι του, παρόλο που βρίσκονται στα μαχαίρια εξαιτίας της διατροφής των παιδιών τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο όπου χόρευε και τραγουδούσε μέσα στο αμάξι της, όσο προχωρούσε στον δρόμο, με πολύ ανεβασμένη διάθεση. Το τραγούδι αυτό είναι των Locomondo, αλλά και του πρώην συζύγου της και ονομάζεται "Καλοκαίρι" - δείτε το βίντεο.

Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Έβγαλα νησιώτικο τραγούδι και μετά από λίγες ημέρες και έβγαλε και η Μαρινα και είχε λίγο πλάκα. Κάθε ημέρα ασχολείστε με αυτή στα κανάλια είχε πλάκα αυτοσαρκάστηκα για αυτό. Νομίζω μας πήγε τάπα ναι», ανέφερε αρχικά για το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που έχει προκαλέσει πανικό σε όλα τα social media.

Στην συνέχεια σε ερώτηση για την Σίσσυ Χρηστίδου και το βίντεο της, απάντησε πως: «Είδα την Σίσσυ να τραγουδά το τραγούδι μου. Είναι μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε πια μια χαρά. Επαγγελματίας είμαι, αν μου ζητούσαν να ξαναγράψω τραγούδι για την εκπομπή της γιατί όχι».

Να σημειώσουμε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει πει για το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα δικαστήρια και το διαζύγιο έχουν μαυρίσει λίγο την ψυχή μου, την καριέρα όχι. Υπάρχουν φάσεις που με έχει πάρει πολύ από κάτω, προσπαθώ όμως να πατήσω πάνω σε αυτή την οικογένεια των Onirama και στη μουσική και στην αγάπη που δεχόμαστε τόσα χρόνια από το κοινό, που είναι πολύ σημαντικό και όμορφο πράγμα. Δύσκολο να περάσει μια μπάντα τα προβλήματα και να μείνει ενωμένη. Μπορεί να μην βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πάντα αλλά αισθάνομαι πολύ όμορφη που ανοίγει ο δημιουργικό κομμάτι. Την ψυχή μου τη βοηθάω με υπομονή, με βαθιές αναπνοές» - δείτε το βίντεο.