Κόλαφος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά της Κατερίνας Καινούργιου: «Ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και...»

«Φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε και όλο αυτό το σκηνικό με τον πρώην»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά της Κατερίνας Καινούργιου: «Ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε ξανά ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά, μετά την σκληρή απάντηση της παρουσιάστριας του ALPHA στην χθεσινή 23/5 εκπομπή Super Κατερίνα.

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Κατερίνα Καινούργιου

«Για μένα ό,τι έχει ακουστεί δεν ισχύει. Ειλικρινά. Προχθές άκουσα ότι θα είμαι συμπαρουσιαστής της Δανάης. Κάθε μέρα ακούω κάτι καινούργιου. Χθες θα είμαι στο 10:00-12:00 με τη Φαίη στον ΑΝΤ1. Ήμουν 8 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν με έκαναν τίποτα, θα ξαναγυρίσω; Όχι», είπε αρχικά στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Με ρωτούσαν ποια είναι η άποψή σου. Η Φαίη δεν είπε κάτι τρομερό, δεν έβρισε κανέναν. Το χειρότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι ένα "ειρωνικό παράπονο". Η Καινούργιου ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο. Την ενημέρωσαν για αυτό και απαντά με πολλαπλάσιο θυμό, που στην τελική δεν μίλησε και για αυτήν. Η Καινούργιου φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε και όλο αυτό το σκηνικό με τον πρώην.

Η αλήθεια είναι ότι το ρεπορτάζ που προβάλλουν στην Κατερίνα δεν το προβάλλουν με καλοσύνη. Ο τρόπος είναι λίγο για να "καεί". Δηλαδή ας πούμε για το MEGA "δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται εφόσον είναι ακόμα στον αέρα η Δανάη". Και ταυτόχρονα λένε "όχι, δεν θα πάει στο MEGA αλλά στον ΑΝΤ1". Έχει μία εριστικότητα το ρεπορτάζ, δεν έχει ύφος πληροφορίας», σχολίασε με αιχμηρά λόγια.

Τα σχόλια στο πλατό του BreakfastStar

Θέση για την κόντρα Σκορδά - Καινούργιου πήρε και η ομάδα της εκπομπής BreakfastStar στην οποία προβλήθηκε το απόσπασμα με τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Είναι σαν να λέει ξεκάθαρα ότι η Φαίη πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο κάποιο στέλεχος του καναλιού ή της εταιρείας παραγωγής και είπε "τι είναι αυτά τα πράγματα;" Δεν ήμασταν μπροστά αλλά για να το λέει», είπε η Λιλή Πυράκη.

«Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχεις δίκιο και να το χάνεις με αυτόν τον τρόπο, γενικά στη ζωή. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της αυτό, ο αυθορμητισμός της και ότι τα πετάει αφορολόγητα. Η αλήθεια είναι ότι πάει να χάσει το δίκιο της, γιατί δεν έκανε κάτι, απλώς έδωσε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ όπως κάνουμε όλοι μας. Ίσως ενόχλησε το ότι δεν έβαλε ερωτηματικό. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο από πίσω», είπε σε άλλο σημείο.