Χρήστος Μάστορας: Απίστευτη η μεταμφίεσή του σε Στέλιο Καζαντζίδη - Έγινε ολόιδιος στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του

Οι πρώτες φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρήστος Μάστορας εκτός από ένας πολύ καταξιωμένος και ταλαντούχος τραγουδιστής, που είναι - αναμένεται να δοκιμάσει και τις υποκριτικές του δυνάμεις μέσα από τη νέα ταινία, που γυρίζεται, αφιερωμένη στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Όσο για τον τραγουδιστή και τον ρόλο του έχει διαρρεύσει εδώ και λίγο καιρό, πως θα ενσαρκώσει τον αείμνηστο λαϊκό τραγουδιστή στη νεαρή του ηλικία. Την Παρασκευή 24/5 ο Μάστορας έκανε γνωστό με μία ανάρτησή του στο instagram, πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας.

Πρόκειται για μια ταινία υπερπαραγωγή, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου 2025. Όσο για τις πρώτες φωτογραφίες αξίζει να σχολιάσουμε τη μεταμφίεση του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος θυμίζει κατά πολύ στον νεαρό Καζαντζίδη.

Δείτε επίσης: Στέλιος Καζαντζίδης: «Θα χαίρεται που θα το βλέπει» - Τι λέει η χήρα του αείμνηστου καλλιτέχνη

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για τα γυρίσματα της ταινίας για τον Στέλιο Καζαντζίδη

«ΥΠΑΡΧΩ»
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη.
H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.
Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.
Μία ταινία - αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο.
Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Παραγωγή @tanweergreece
Σκηνοθεσία Γιώργος Τσεμπερόπουλος

19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.


Λίγα λόγια για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Ο Στέλιος Καζαντζίδης (Νέα Ιωνία Αττικής, 29 Αυγούστου 1931 - Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2001) ήταν Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες ενώ κατά γενική ομολογία είναι ο γεννήτορας του λαϊκού τραγουδιού από το 1950 και μετά. Για πολλούς η φωνή του υπήρξε η σπουδαιότερη που ανέδειξε ποτέ το ελληνικό τραγούδι.

Γεννήθηκε το 1931 στη Νέα Ιωνία Αττικής. Ήταν γιος του Χαράλαμπου Καζαντζίδη με καταγωγή από τα Κοτύωρα του Πόντου και της Γεσθημανής (Χατζίδαινας) με καταγωγή από την Αλάγια της νοτιοδυτικής Μικράς Ασίας. Ο πατέρας του υπήρξε χτίστης στο επάγγελμα και στα χρόνια της κατοχής οργανώθηκε στις τάξεις του ΕΛΑΣ και δούλεψε για την Επιμελητεία του Αντάρτη (ΕΤΑ). Στα χρόνια του εμφυλίου δολοφονήθηκε από παρακρατικούς αντικομμουνιστές.

Ο έφηβος Καζαντζίδης (14 ετών) αναγκάστηκε να εργαστεί σε διάφορες δουλειές. Ο πρώτος άνθρωπος που εκτίμησε τη φωνή του ήταν κάποιο αφεντικό του, που καθώς τον άκουσε την ώρα της δουλειάς στο εργοστάσιο Έσπερος το 1949, του χάρισε μια κιθάρα. Δάσκαλος του Στέλιου υπήρξε ο Στέλιος Χρυσίνης, ένας τυφλός συνθέτης. Ο Μάνθος Βενέτης άκουσε από τον δρόμο τον νεαρό Στέλιο να τραγουδάει στο δωμάτιο του στην οδό Αλαϊας και εντυπωσιάστηκε. Ο Καζαντζίδης αρχίζει να εμφανίζεται σε μικρά μαγαζιά της εποχής.

Πηγή: Wikipedia