Αγγελική Ηλιάδη - Πολύ σοβαρή περιπέτεια για την υγεία της

Αποκαλύφθηκε από την ίδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Ηλιάδη πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, την οποία αποκάλυψε από μόνη της την Πέμπτη 23/5 μέσα από μια ανάρτηση στο instagram, αφού πλέον η ίδια είχε αναρρώσει.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε οξεία βρογχίτιδα με αποτέλεσμα να παραμείνει για μια ολόκληρη εβδομάδα στο σπίτι και μάλιστα ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Η Αγγελική Ηλιάδη αμέσως μόλις αποκαταστάθηκε η υγεία της δεν έχασε χρόνο και επισκέφτηκε απευθείας το γυμναστήριο με σκοπό να δυναμώσει - σωματικά και ψυχολογικά - μετά την ασθένεια που την ταλαιπώρησε έντονα.

Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: «Βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από κανάλια»

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την περιπέτεια της υγείας της

«Μετά από μια εβδομάδα στο κρεβάτι με οξεία βρογχίτιδα πάμε να δυναμώσουμε», έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη - Άρρωστη

Η βόλτα με τον γιο της πριν αρρωστήσει

Η Αγγελική Ηλιάδη πρόσφατα έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά της Γλυφάδας μαζί με τον γιο της, Βασίλη Γκέντστογλου με τον φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει αποκλειστικά στα Νότια προάστια. Μαμά και γιος ήταν χαλαροί και μάλιστα χαμογελαστοί όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του φωτογραφικού φακού. Όσο για την τραγουδίστρια, έκλεψε για πολλοστή φορά την παράσταση με το μαύρο κολάν και το κροπ τοπ, που επέλεξε να φορέσει.

Σχετικά με τον μικρό Βασίλη, που σήμερα είναι δέκα ετών, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το πόσο έχει μεγαλώσει αλλά και το γεγονός πως μοιάζει στη μητέρα του αλλά και στον ποδοσφαιριστή πατέρα του, Σάββα Γκέντσογλου.

Αγγελική Ηλιάδη - Βασίλης ΓκέντσογλουΑγγελική Ηλιάδη - Γιος