Φαίη Σκορδά: «Μπορεί να γίνει μία καραμπόλα στον ΑΝΤ1!» - Η μπηχτή της και η ενόχλησή με το πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα

«Κλείσ' του το στόμα!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 24/5 στο Fay's Time σχολιάστηκε το τηλεοπτικό παρασκήνιο σχετικά με τις προτάσεις που δέχονται δημοσιογράφοι και παρουσιαστές σχετικά με το επαγγελματικό τους μέλλον την επόμενη σεζόν 2024-25.

Η Φαίη Σκορδά είναι και εκείνη ένα από τα πρόσωπα, που αναφέρεται πολύ έντονα πως θα ολοκληρώσει φέτος τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα σε σχετική αναφορά η ίδια τόνισε, πως για την ώρα είναι στο κανάλι του Φαλήρου, βέβαια έθεσε και ένα ''αν φύγω'' στην πρότασή της.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε και την ατάκα της παρουσιάστριας - στη συνέχεια της συζήτησης - με τον Χάρη Λεμπιδάκη να παραθέτει το ρεπορτάζ του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Τότε η παρουσιάστρια μίλησε για ''καραμπόλα'' στον ΑΝΤ1 και όλοι ''πάγωσαν'' μαζί της. Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, που δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του ήταν φυσικό και επόμενο να ειπωθεί με τη Φαίη Σκορδά να μην θέλει να δώσει συνέχεια (δείτε εδώ τι δηλώνει για το τηλεοπτικό της μέλλον η Σκορδά).

Η ατάκα της Φαίης Σκορδά στο Fay's Time για τον Γιώργο Λιάγκα

«Μπορεί να γίνει και μία καραμπόλα και στον ΑΝΤ1. Δηλαδή, είμαστε σίγουροι ότι όλα τα κουτάκια του ΑΝΤ1 είναι ήδη κλειστά;», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά με τον Χάρη Λεμπιδάκη να της απαντάει: «Πρώτα από όλα δεν έχει υπογράψει και δεν έχει ανακοινωθεί ο Λιάγκας».

Η παρουσιάστρια είπε όλο νόημα στον Χάρη Λεμπιδάκη: «Εσύ δεν θέλω να σχολιάζεις, κλείσ' του το στόμα! Μπορείς να βγάλεις το ακουστικό σου και να φύγεις».