Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχει συμβεί να την "ακούσω" μέχρι θανάτου» - Η απώλεια του πατέρα του και του Αντώνη Παραρά

«Δεν μπορούμε να σταματάμε σε αυτά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχει συμβεί να την

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μητσικώστα, καθώς και για τις απώλειες στη ζωή του, τις οποίες γνώρισε από νωρίς.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης, μικρός χρειάστηκε να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον πατέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντώνη Παραρά, με τον οποίο συντελούσαν την τριάδα του Confuzio, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη. Θρυλείται πως ο πρόωρος θάνατός του ήταν και ο λόγος που ονόμασαν την επόμενη εκπομπή τους ΑΜΑΝ, από τα αρχικά Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς.

Δείτε επίσης: Υρώ Λούπη: Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού που μένει με τον Σωτήρη Καλυβάτση στην Ερέτρια - Γεμάτο με δικές της κατασκευές, πίνακες και τα έπιπλα της μαμάς της

Η αναφορά του Σωτήρη Καλυβάτση στον θάνατο

«Δεν αξίζει να φοβάσαι κάτι, που είναι το μοναδικό πράγμα που θα πετύχει 100% στη ζωή σου. Τίποτε άλλο από αυτά που κάνουμε στη ζωή μας δεν πετυχαίνει τόσο, όλα έχουν έναν βαθμό δυσκολίας, μπορεί να μην γίνουν, αλλά όταν είναι να πεθάνεις, πεθαίνεις, τέλος! Αντί να ανησυχούμε για κάτι που θα πετύχει 100%, οφείλουμε να ζούμε όσο καλύτερα γίνεται ο καθένας με τα δεδομένα του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Αρκετές φορές έχω βρεθεί κοντά στον θάνατο. Σε προσωπικό επίπεδο, μου έχει συμβεί να την “ακούσω” μέχρι θανάτου, ήμουν μικρός όταν έχασα τον πατέρα μου και μετά τον φίλο μου, τον Αντώνη Παραρά. Μου έχουν συμβεί διάφορες απώλειες που είναι μέσα στη ζωή και δεν μπορούμε να σταματάμε σε αυτά, οπότε έμαθα από νωρίς αυτό το έργο και είδα ότι η ζωή συνεχίζεται, θες δεν θες. Εσύ μπορεί να τραβάς καημούς, γιατί έχασες κάποιον άνθρωπό σου, αλλά εκείνος έπαθε τη ζημιά. Είσαι ακόμα εδώ, οφείλεις να είσαι καλά για εκείνον και ακόμα καλύτερα», συμπλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.