Θύμα κλοπής η Σόφη Πασχάλη - Στο αυτόφωρο ο 21χρονος δράστης

Οι δηλώσεις της στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύμα κλοπής έπεσε η Σόφη Πασχάλη, καθώς την Παρασκευή 24/5 η γνωστή γυμνάστρια και συγγραφέας μίλησε ζωντανά στο Πρωινό περιγράφοντας όλη την ταλαιπωρία, που βίωσε μέχρι να βρεθεί το κλοπιμαίο.

Πιο αναλυτικά, η Σόφη Πασχάλη ξύπνησε στο σπίτι της και είδε να λείπει το αυτοκίνητό της από τον δρόμο, όπου το είχε παρκάρει. Να τονιστεί εδώ, πως αυτή ήταν η μια και μοναδική φορά που το είχε αφήσει εκτός γκαράζ (στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε αντίστοιχη εμπειρία του).

Οι δηλώσεις της Σόφης Πασχάλη για την κλοπή του αυτοκινήτου της

«Ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητό μου. Η είδηση δεν είναι ότι εκλάπη το αυτοκίνητο, η είδηση είναι ότι βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Για κάποιο λόγο είχε χαλάσει η γκαραζόπορτα εκείνη την ημέρα και ήταν η πρώτη ημέρα και η μοναδική, που το αυτοκίνητο ήταν έξω. Σίγουρα κάτι γίνεται.

Επίσης, το περίεργο είναι, ότι μια διαίσθηση μου έλεγε φωτογράφησε το αυτοκίνητό σου και ξαφνικά βρίσκω τον εαυτό μου να περπατάει και να βρίσκω το αυτοκίνητό μου πίσω, επομένως έχω το ντουκουμένο ότι το αυτοκίνητό μου είναι στην οδό λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου - γιατί δεν βρήκα ακριβώς απ' έξω. Έχω και τη φωτογραφία.

Την επόμενη ημέρα ξυπνάω και βλέπω ότι το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται σπίτι μου. Επίσης έχω να πω ότι δεν έχει γίνει ζημιά ιδιαίτερη, το μόνο που έκαναν είναι ότι έσπασαν ένα πλαστικό στο τζάμι και με κάποιο τρόπο το έβαλαν μπροστά αλλά και πάλι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον τρόπο. Όταν φτάσαμε εκεί που βρέθηκε - στη Σαλαμίνα - το ίδιο απόγευμα εκεί μου λένε ότι είναι σε έναν πεζόδρομο.

Ευχαριστώ και τους αστυνομικούς, που περίμεναν να φτάσω σε αυτό το σημείο που ήταν πραγματικά απόμερο. Περίμεναν όλοι με απορία αν το αυτοκίνητο θα πάρει μπροστά και πήρε κανονικά δεν είχε γίνει καμία βλάβη. Θα δω αν θα το πουλήσω. Ξέρω ότι ο δράστης μπήκε αυτόφωρο. Δεν ξέρω ποιος το έκλεψε. Εγώ ζήτησα να δημιουργηθεί στον δράστη αυτό που είναι να του δημιουργηθεί γιατί αυτό δεν γίνεται μόνο σε εμένα», είπε η Σόφη Πασχάλη.