Ο Ηλίας Μαμαλάκης δηλώνει: «Είμαι υπέρ της Μαρίνας Σάττι, την θαυμάζω και την εκτιμώ!»

Πώς σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα και τη Eurovision

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου μαγειρικής, ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star. Ο αγαπητός τηλεοπτικός μάγειρας εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένος, τόσο για τα τηλεοπτικά δρώμενα, με τον τριπλό ρόλο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, όσο και για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, και τον σχολιασμό του Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

«Θα ήθελα να ξανακάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Έχω μεγαλώσει, χρειάζομαι χρόνους και ένα κόνσεπτ καλύτερο από αυτό που έκανα παλαιότερα. Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και δεν το έχω αναζητήσει κι εγώ», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Όσον αφορά την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή με τον Έκτορα Μποτρίνι, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε πως: «Στην αρχή ήταν δραματική. Δεν την πίστευε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Συν τω χρόνω βελτιώθηκαν. Ο δε Μάρκος κάνει τόσο φιλότιμες προσπάθειες που είναι άξιος παρασήμου».

Δείτε επίσης: Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό! Έχει περάσει τα 80, τι έχει να προσφέρει;»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρίνα Σάττι

«Δεν ξέρω αν θα αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν αφήνει άλλον άνθρωπο να κάνει δουλειά. Έχει μαζέψει 2-3 εκπομπές μαζί. Άσε και κανέναν άλλο», δήλωσε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Όσον αφορά τη φετινή μας εκπροσώπηση στη Eurovision ο Ηλίας Μαμαλάκης δήλωσε: «Είμαι σαφώς υπέρ της Μαρίνας Σάττι, τη θαυμάζω και την εκτιμώ,της στέλνω άπειρες ευχές. Της έβγαλαν πολλή κακία, μίσος και ζήλια. Για τον Θανάση και τον Ζερόμ συμφωνώ με την κριτική, δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Τα σφάλματα δεν ήταν δικά τους 100%, ήταν της ΕΡΤ. Δεν τους είχαν προετοιμάσει σωστά και δεν τους είχαν ενισχύσει. Δεν ήταν για αυτή τη δουλειά».