Στέφανος Κασσελάκης: Πήρε θέση για την κόντρα Λιάγκα και Τσιμτσιλή - «Δεν δίνουμε εμείς στα πρωινάδικα το σπίτι μας! Με έχει κουράσει η...»

« Ίσως να πουλάει ένας αυθεντικός πολιτικός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: Πήρε θέση για την κόντρα Λιάγκα και Τσιμτσιλή - «Δεν δίνουμε εμείς στα πρωινάδικα το σπίτι μας! Με έχει κουράσει η...»

Ο Στέφανο Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο με Θέα και στη Φαίη Μαυραγάνη. Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκας με αφορμή το γάμο του.

Συγκεκριμένα, ο ένας διέψευδε το ρεπορτάζ του άλλου για τον τραγουδιστή που θα τραγουδούσε στο γλέντι του γάμου του με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη.

Πήρε θέση ο Κασσελάκης για Τσιμτσιλή - Λιάγκα

«Μπορεί να υπάρχει μια άδικη προκατάληψη, στερεότυπο στο ότι φανερώνουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που το κάνουν αυτό. Ίσως επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ξύλινο και προβλέψιμο λόγο, να βλέπει ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα ζευγάρι, το οποίο είναι διαφορετικό απ’ ότι έχει συνηθίσει και να θέλει να μάθει. Αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που δίνουν στα πρωινάδικα το σπίτι μας, την πρόσκληση γάμου κλπ», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για να ξεκαθαρίσει ενοχλημένος: «Δεν τα προκαλώ εγώ αυτά, ρωτήστε αυτούς που τα βγάζουν. Προφανώς και δεν με βοηθάει αυτό. Λέω στον κόσμο ότι δεν επιθυμώ να απορροφάμε την προσοχή του κόσμου με τόσο σαχλά θέματα. Προφανώς πουλάει κάτι, για να το παρουσιάζουν έτσι. Τι πουλάει; Ίσως να πουλάει ένας αυθεντικός πολιτικός, που δεν κωλώνει να μπει μέσα στον κόσμο, να πει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν τον νοιάζει να κάνει καριέρα πολιτικού. Αυτή η υπερπροβολή έχει κουράσει κι εμένα. Εύχομαι τουλάχιστον να φανεί χρήσιμη για την κοινωνία μας μακροπρόθεσμα».

Να σημειωθεί πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τα ρεπορτάζ με τον Λιάγκα, προχώρησε σε ένα ξέσπασμα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη - δείτε τι είπε.