Γιάννης Πάριος: Φωτογραφίες από το ονειρικό σπίτι του στην Πάρο - Το σαλόνι βλέπει όλο το Αιγαίο και το λευκό πιάνο εντυπωσιάζει

Σπάνιες εικόνες από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Πάριος: Φωτογραφίες από το ονειρικό σπίτι του στην Πάρο - Το σαλόνι βλέπει όλο το Αιγαίο και το λευκό πιάνο εντυπωσιάζει

Ο Γιάννης Βαρθακούρης (Γιάννης Πάριος) θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι. Γεννήθηκε στην Πάρο το 1964 και τα τελευταία χρόνια που απέχει από το προσκήνιο, πραγματοποιώντας ωστόσο συναυλίες, μένει μόνιμα στο αγαπημένο του νησί.

Στην Πάρο διαθέτει ένα άκρως εντυπωσιακό σπίτι που είναι και το προσωπικό του καταφύγιο. Εκεί πηγαίνουν επίσης τα παιδιά του και περνάνε όμορφο χρόνο μαζί, ακούγοντας μουσική και συζητώντας.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Το σπίτι του βρίσκεται σε τοποθεσία τέτοια όπου από τον κήπο και από το σαλόνι του, βλέπει σχεδόν όλο το γαλάζιο του Αιγαίου, που είναι και από τα πιο αγαπημένα σημεία του σπιτιού.

Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο στα γούστα του σπουδαίου Γιάννη Πάριου, με το λευκό πιάνο που κοσμεί το σαλόνι να είναι αυτό που τραβάει όλη την προσοχή. Από τους τοίχους μάλιστα, δεν λείπουν τα κάδρα με το πρόσωπό του.

Γιάννης Πάριος Πάρος σπίτι

Γιάννης Πάριος σπίτι Πάρος

Γιάννης Πάριος σπίτι

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη (Good Job Nicky), μουσικό καλλιτέχνη.

Με τα παιδιά του έχει άριστες σχέσεις, όπως και με την δεύτερη σύζυγο του, Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία κατά την διάρκεια της σχέσης τους αγάπησε την Πάρο και πλέον και η ίδια μένει μόνιμα εκεί. Μάλιστα, βοηθάει τον γιο της Μιχαήλ - Άγγελο με την ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει (δείτε φωτογραφίες).