Γιώργος Μαζωνάκης: Η ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του μετά την διαμάχη με την αδερφή του

Η αποκάλυψη της Μπέττυς Μαγγίρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Και στην εκπομπή I love Σουκου ασχολήθηκαν με την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω. Μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας τους, μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην οικογένεια τους.

Η αποκάλυψη της Μαγγίρα για την οικογένεια Μαζωνάκη

«Η Βάσω ήταν τα πάντα για τον Γιώργο, όπου ήταν εκείνος δίπλα ήταν και η Βάσω. Τον βοηθούσε, τον προστάτευε σε κάποια θέμα, απομάκρυνε ενδεχομένως κάποιους ανθρώπους που δεν ήθελε να έχει δίπλα του. Γιώργος και Βάσω ήταν αυτοκόλλητοι. Το θέμα είναι ότι ειπώθηκαν πάρα πολλά, ότι και παλαιότερα υπήρχαν οικονομικά θέματα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι πολύ άσχημο αυτό με την οικογένεια και είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να δουλέψεις με τα αδέλφια σου. Με έναν ξένο, αν έρθεις σε αντιπαράθεση, θα πετάξεις και μία βρισιά. Με τα αδέλφια δεν είναι το ίδιο, εδώ η οικογένεια έχει διχαστεί. Η μαμά είναι μες στη στεναχώρια», είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης την πρώτη ανάρτηση μετά το χαμό που έχει σημειωθεί.

Τι λέει φίλος του τραγουδιστή

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος δήλωσε πως η σχέση με την αδερφή του ήταν άψογες και ότι δεν είχε παρατηρήσει κάτι, ενώ δεν έχει κανένα παράπονο.

«Η συνεργασία και η φιλία μου με τον Γιώργο ξεκίνησε την περίοδο που συνεργαζόταν με την αδελφή του. Οι σχέσεις τους τότε ήταν άψογες, δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν είχε φτάσει στα αυτιά μου τίποτα όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας. Η συνεργασία ήταν άψογη. Προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο ούτε από τον Γιώργο ούτε από την Βάσω.

Γενικά ήταν λίγο κλειστοί προς τους συνεργάτες τους και καλά έκαναν έτσι και δεν βλέπαμε τι γινόταν μέσα. Αυτό που έδειχναν σε εμάς ήταν ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τελευταία φορά που τους είδα μαζί, ήταν τον Δεκέμβριο του 2019. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να υπήρχε από τότε το πρόβλημα γιατί απ’ ότι θυμάμαι μέχρι πριν δυο χρόνια ο Γιώργος έβγαζε κάποια βίντεο με τον σύντροφο της Βάσως. Η τελευταία φορά που μίλησα με τον Γιώργο ήταν πριν τρεις εβδομάδες. Ήταν πολύ χαρούμενος μιλούσε για τα επαγγελματικά του και κάποια σχέδια για το καλοκαίρι και τον χειμώνα.», είπε