Χαρές για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Απέκτησε το πρώτο του παιδάκι και δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του μωρού

Ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Απέκτησε το πρώτο του παιδάκι και δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του μωρού

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο του παιδάκι περίπου ένα χρόνο μετά τον χλιδάτο γάμο του. Ήδη είχαν αποκαλύψει το φύλλο που είναι κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στην ζωή με τις δυο οικογένειες να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την ανακοίνωση έκανε η νέα μανούλα με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων να πέφτουν σαν την βροχή.

Αυτό το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί

Ο λόγος για την Σοφία Ρίτσι, κόρη του Λίονελ Ρίτσι. Η 25χρονη ξανθιά καλλονή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το γάμο της με τον σύζυγό της Έλιον Γκρέιντζ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2023 με το ταξίδι του μέλιτος να πραγματοποιείται στις εξωτικές Μαλδίβες. Πλέον ωστόσο όπου πηγαίνουν θα παίρνουν μαζί τους και την κορούλα τους.

Η Σοφία Ρίτσι μάλιστα, στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στην μικρή το οποίο θα είναι «Eloise Samantha Grainge 5•20•24 best day of my life».

Δείτε επίσης: Πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια έγινε μητέρα - «Καλωσήρθες γιε μου!»


Η Σοφία είναι Αμερικανίδα προσωπικότητα και μοντέλο των social media. Έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες από μια σειρά από μεγάλες μάρκες όπως οι Stuart Weitzman, Tommy Hilfiger, Michael Kors και Adidas. Είναι η μικρότερη κόρη του τραγουδιστή Λίονελ Ρίτση και αδερφή της τηλεπερσόνας Νικόλ Ρίτσι.