Παντρεύτηκε και την έβαλαν στην Vogue - Κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

«Πάντα είχα αυτό το όραμα για το μεγάλο πριγκιπικό φόρεμα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε και την έβαλαν στην Vogue - Κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Πριν από λίγες μόνο μέρες παντρεύτηκε μια γνωστή περσόνα του Hollywood. Η τυχερή νύφη, που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της είναι κόρη ενός πασίγνωστου τραγουδιστή της Αμερικανικής βιομηχανίας τραγουδιού, ο οποίος έχει προσφέρει άπειρες μουσικές επιτυχίες στο κοινό του.

Η νεαρή κοπέλα, είναι μόλις 25 ετών και ασχοελίται με τον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και το σχέδιο μόδας. Έχει παρουσιαστεί σε καμπάνιες από μια σειρά από μεγάλες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Tommy Hilfiger, Michael Kors και Adidas και έχει ακόμη μια αδελφή την Νικόλ.

Διαβάστε επίσης: "Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την σύντροφο του, Μαρία

Η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή που παντρεύτηκε

Ο λόγος για την... Σοφία Ρίτσι!

Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγός της, Έλιοτ Γκρέιντζ, ιδρυτής δισκογραφικής εταιρίας, αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Απρίλιο (2022), ύστερα από ένα χρόνο σχέσης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η αδελφή της, Νικόλ έκλεψε τις εντυπώσεις με την grande εμφάνισή της, ενώ καλεσμένες στον γάμο ήταν και η Paris Hilton, η Cameron Diaz αλλά και η Μαρία Ολυμπία.

Λίγα λόγια για την Σοφία Ρίτσι

Η Richie μεγάλωσε με μια συγγένεια για τη μουσική όπως ο πατέρας της. Έμαθε να τραγουδά σε ηλικία πέντε ετών και να παίζει πιάνο στα επτά της. Έκανε περιστασιακές εμφανίσεις σε παραστάσεις του πατέρα της και πήρε μαθήματα φωνητικής από τον προπονητή φωνητικής, Tim Carter, όταν ήταν 14 ετών, επίσης.

Εργάστηκε επίσης στο στούντιο με τον κουνιάδο της, τον κύριο τραγουδιστή της Good Charlotte, Joel Madden. Ωστόσο, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη μουσική σταδιοδρομία λόγω της πίεσης να ζήσει στο ύψος του πατέρα της στη μουσική βιομηχανία. Έκανε αρκετές εμφανίσεις στην τηλεοπτική σειρά ριάλιτι της αδελφής της Nicole, Candidly Nicole το 2014.

Η Richie πέρασε λίγο χρόνο στο Oaks Christian School - με το παρατσούκλι "Celebrity High" - πριν εκπαιδευτεί στο σπίτι για αρκετά χρόνια, ενώ ο πατέρας της ήταν σε περιοδεία. Έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι την ηλικία των 16, όταν έσπασε το ισχίο της σε ένα ατύχημα στο Segway.