"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την σύντροφο του, Μαρία

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Εδώ και μερικούς μήνες ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφος του, Μαρία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το σπίτι τους είναι γεμάτο με φωνές, αφού ήρθαν στο κόσμο οι δύο πανέμορφες κόρες του.

Πλέον, όλοι περιμένουν τα ευχάριστα του γάμου και στην σνέχεια την βάφτιση των παιδιών του, κάτι που επιβεβαίωσαν πριν από λίγες μέρες. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εµφανίσεις και δεν θέλουν να βρίσκονται κοντά στα φώτα της δηµοσιότητας. Έτσι, θέλουν να είναι και ο γάµος τους και οι βαφτίσεις, αφού επιθυµία τους είναι να γίνουν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, μαζί.

Διαβάστε επίσης: «Κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε...» - ''Λιώνει'' για τις δίδυμες κόρες του ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Η αναφορά του Μιχάλη Ζαμπίδη για τον γάμο και την βάφτιση των διδύμων

«Είναι κοντά σε µένα και στα µωρά και προσφέρει χαρά σε όλους µας, αλλά πρακτικά δεν µπορεί να προσφέρει λόγω της δουλειάς του. Όλοι έχουµε καλούς και κακούς εαυτούς. Η Μαρία µού βγάζει καλές πλευρές του εαυτού µου. Το όνειρο του Μιχάλη Ζαµπίδη έγινε πραγµατικότητα: Το πρώτο εξάστερο γυµναστήριο στο ΟΑΚΑ. H άθληση γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Όσο οι γονείς γυµνάζονται, τα παιδιά µαθαίνουν, παίζουν και αθλούνται, είπεο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Mιχάλης Ζαμπίδης άφησε για λίγο τα παιδάκι του και έκανε μια βραδινή έξοδο τη Δευτέρα 14/11 με την κάμερα του Breakfast at star να τον πιάνει και να το αιφνιδιάζει με τις ερωτήσεις του.

Ο νέος και πολύ ευτυχισμένος πατέρας αναφέρθηκε στην γέννηση των διδύμων κορών του και μετά την αποκάλυψη για τους νονούς τους (δείτε εδώ ποιοι θα είναι) αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή σχετικά με τον τρόπο, που θα πάρουν το όνομά τους οι μικρές.

«Φύγαμε 2 από το σπίτι και γυρίσαμε 4 από το μαιευτήριο, οπότε όλα είναι πιο απαιτητικά. Κοιμούνται καλά μαζί με τη μαμά, γιατί ο μπαμπάς δεν τα πάει καλά με τον ύπνο. Οπότε κοιμούνται καλά, κάνουν κάτι δωράκια 8ωρα» αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Σκεφτόμαστε διάφορα ονόματα κι έχουμε αφήσει λίγο τον χρόνο να περάσει για να το κερδίσουν. Θα το διαλέξουν μόνα τους με βάση τη συμπεριφορά τους», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Breakfast at star του Star.