Γιώργος Μαυρίδης: «Δυστυχώς για ακόμα μια φορά» - Το σχόλιο στην οργισμένη ανάρτηση του Κωνσταντινίδη κατά του Αντετοκούνμπο

«Έτυχε να δω τις δηλώσεις...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Στέφανος Κωνσταντίδης έκανε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο εξαιτίας κάποιων δηλώσεων που έκανε έπειτα από ερώτηση αν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό αν και όποτε θα γυρνούσε στην Ελλάδα.

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι ο Φιλαθλητικός θα τον ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα», ακούγεται να λέει ο σταρ του μπάσκετ στους δημοσιογράφους.

Το σχόλιο του Μαυρίδη στον Κωνσταντινίδη για τον Αντετοκούνμπο

Η οργισμένη λοιπόν ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη έφερε πολλά σχόλια, ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Γιώργου Μαυρίδη που έγραψε:

«Στεφανε, έτυχε να δω τις δηλώσεις σε βίντεο που έκανε ο Γιάννης χθες. Ήταν άκρα χιουμοριστικες με ευχάριστη διάθεση χωρίς καμία δόσης κακιάς η ειρωνείας. Ειπε ότι θα πήγαινα να τελειώσω στον Φιλαθλητικο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω αντίθετα από τον Παναθηναϊκό Ολυμπιακό που δεν με θέλανε,γιατί στα 38 μου να γυρίσω για αυτούς και όχι για την ομάδα που με διεκρινε. Στο τέλος είπε γελώντας αν μου πουλάει ο Αγγελόπουλος η Γιαννακοπουλος να αγοράσω Παναθηναϊκό Ολυμπιακό..Από χθες η αναπαραγωγή των δηλώσεων από τα σαιτ έγινε μόνο με σκοπό να διχασει και να μοιράσει μίσος προς τον Γιάννη...Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η δημοσιογράφια στην Ελλάδα δούλεψε για τα κλικς παίζοντας παραπλανητικους τίτλους. Κριμα».

Με τον δημοσιογράφο ωστόσο να του απαντάει πως: «τις ειδα τις δηλωσεις! Και στο τελος με επιφαση χιουμορ, λεει ξεκαθαρα «πλεον σας αγοραζω».

Γιώργος Μαυρίδης Στέφανος Κωνσταντινίδης