Κατερίνα Καινούργιου: «Φάτο τώρα και...» - Η επική απάντηση σε ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της

Η αμηχανία και η "πληρωμένη" αντίδραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Φάτο τώρα και...» - Η επική απάντηση σε ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της

Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε μεταξύ άλλων στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Σούρα και η κάμερα της εκπομπής Γειά σου με τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Ο ρεπόρτερ λοιπόν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για τον πρώην σύντροφό της...

«Δεν θα σε φέρναμε ποτέ σε αμήχανη θέση να σε ρωτήσουμε στα προσωπικά σου ενώ στην εκπομπή πολλές φορές αυτοτρολάρεσαι. Θέλω να μας πεις αν ίσως στεναχωριέσαι ή νευριάζεις που οι άλλες εκπομπές θα ασχοληθούν αν χαιρέτησε ή αν δεν χαιρέτησες», ήταν η ερώτηση χαρακτηριστικά που δέχτηκε.

Η επική απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον πρώην σύντροφό της

«Επειδή είναι ο πρώην μου φίλος σου, ρώτα τον εσύ αγάπη μου. Φάτο τώρα και απάντα εσύ στην εκπομπή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Μετά τις δηλώσεις της, ο Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε πως πως "ένας μεγάλος έρωτας και μια μεγάλη αγάπη δεν τελειώνει ποτέ".

Για αυτό το ρεπορτάζ έγιναν η εν λόγω ανάρτηση

Την Τρίτη 21/5 έγινε μια αποκάλυψη από το Πρωινό σχετικά με την πρόσφατη συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη μιας και το πρώην ζευγάρι να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει, πως η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας διασκέδασαν μαζί την Κυριακή 19/5 στο ίδιο μαγαζί σε κοινή παρέα με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως το πρώην ζευγάρι ήταν πολύ καλά μαζί.

Όσο λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε το θέμα της συνάντησης του πρώην ζευγαριού, από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα έδειχνε να είναι ενοχλημένη - εξηγώντας κιόλας τι συνέβη στη συνάντησή της με τον Τσαγκρίδη.