Ελεονώρα Μελέτη για οριστικό φινάλε Mega Καλημέρα: «Σε μια προσπάθεια να κρατήσω τις ισορροπίες σε μια εκπομπή...»

Tι είπε για το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη για οριστικό φινάλε Mega Καλημέρα: «Σε μια προσπάθεια να κρατήσω τις ισορροπίες σε μια εκπομπή...»

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Σάββατο 25/5. Η παρουσιάστρια που άφησε για λίγο πίσω το ρόλο της αυτό και πλέον είναι υποψήφια για τις ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για την απόφαση της αυτή, για την συναισθηματική κακοποίηση που δέχτηκε στο παρελθόν από την τηλεόραση και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόωρο κόψιμο της εκπομπής Mega Καλημέρα που παρουσίαζε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Παρόλο που εκείνη έφυγε από την εκπομπή πολύ πριν κοπεί, η εκπομπή ήταν να συνεχίσει χωρίς εκείνη, τελικά όμως κόπηκε ακόμα πιο σύντομα.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για την τηλεόραση και το Mega Καλημέρα

«Δεν με κούρασε η τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Υπήρχε ένα κομμάτι μου που μου έλεγε να επιστρέψω σε αυτά που έκανα στο παρελθόν καθώς εμένα μου αρέσουν πολύ οι συνεντεύξεις, νομίζω αυτή η απόφαση ήταν ειλημμένη μέσα μου», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είναι παγωμένα τα τηλεοπτικά μου αυτή τη στιγμή αλλά είχαν αρχίσει να τροχοδρομούνται πριν από την πρόταση για την Ευρωβουλή. Πριν από τις Ευρωεκλογές η πρόθεση ήταν να μην κάνω καθημερινό», απάντησε σχετικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια και συζητήσεις.

Σχετικά με το φινάλε του Mega Καλημέρα που άφησε αρκετό κόσμο χωρίς δουλειά, είπε πως: «Δεν έκανα ριζοσπαστικές κινήσεις σε πράγματα που έβλεπα ότι υπάρχει παθογένεια επέλεξα μια διπλωματική και διαπραγματευτική οδό σε μια προσπάθεια να κρατήσω τις ισορροπίες σε μία εκπομπή που κλυδωνιζόταν κι εσωτερικά».