Κόλαφος ο Νίκος Μουρατίδης κατά του Γιώργου Μαζωνάκη - «Μέχρι και πιπί έκανε στην πίστα! Περίμενα μια άλλη καριέρα»

Τι είπε για την διαμάχη του με την αδερφή του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Νίκος Μουρατίδης κατά του Γιώργου Μαζωνάκη - «Μέχρι και πιπί έκανε στην πίστα! Περίμενα μια άλλη καριέρα»

Ο Νίκος Μουρατίδης ζωντανά στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την είδηση πως βρίσκεται στα δικαστήρια με πρόσωπο από την οικογένεια του.

Να σημειώσουμε πως όπως κυκλοφόρησε, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδερφής του για τη διασφάλιση της περιουσίας του - δείτε τι αναφέρει ρεπορτάζ του Fays Time.

Τι είπε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Δεν είναι μάνατζερ η Βάσω Μαζωνάκη. Τον ανέλαβε σούπερ σταρ και ήταν εκεί και σήκωνε το τηλέφωνο. Το μάνατζερ είναι σοβαρή υπόθεση. Οι μάνατζερ χτίζουν μεγάλες καριέρες», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που έχει γίνει τώρα. Μπήκα και έψαξα και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Άλλοι έγραφαν ότι μπήκε στον λογαριασμό του και δεν βρήκε λεφτά και ότι του τα πήρε η Βάσω, άλλοι για το σπίτι στη Μύκονο (δείτε βίντεο), άλλοι ότι είχε απαίτηση στην περιουσία του γιατί ήταν η μάνατζερ που τον βοήθησε να ανέβει. Η Βάσω δεν έχει τις γνώσεις να είναι μάνατζερ, έχει τα δικά της προσωπικά θέματα», σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του.

Για την συνεργασία τους που κράτησε για περίπου 10 χρόνια είπε: «Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, τον έκανα πρώτο όνομα. Διαφωνήσαμε όμως σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να είναι συνεπής στη δουλειά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση όμως. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα, του την «έπεσαν» διάφοροι επιτήδειοι μετά να συνεργαστούν μαζί του και έτσι πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα», αποκάλυψε για τη μεταξύ τους συνεργασία ο Νίκος Μουρατίδης.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του πρόσφατα αλλά από αυτά που μαθαίνω από στιχουργός και συνθέτες ή από αυτά που βίντεο που αναρτά ο ίδιος, αυτά τα τέρατα που κάνει στην πίστα, ντρέπομαι, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Περίμενα μια άλλη καριέρα για τον Γιώργο. Μέχρι και πιπί έκανε στην πίστα. Δεν είναι ευχάριστα πράγματα αυτά αυτό που ονειρεύεσαι για έναν καλλιτέχνη», ανέφερε επίσης ο Νίκος Μουρατίδης.

Δείτε επίσης: Προσπάθειες συμβιβασμού ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, Βάσω