Η οργισμένη ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με φωτογραφία με την Κάκκαβα - «Και επειδή σιχαίνομαι τα θλιβερά ανθρωπάκια, τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...»

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφήνοντας ένα οργισμένο μήνυμα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει καταστάσεις και ονόματα. Έκανε λόγο για υποκρισία, αδικία και ψεύτικους ανθρώπους.

Τα οργισμένα λόγια συνόδευσε με μια φωτογραφία του μαζί με την σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα από φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Όπως φαίνεται ο δημοσιογράφος θέλησε να στηρίξει με αυτό τον τρόπο την γυναίκα του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Γκουντάρα

«Και επειδή σιχαίνομαι,τα θλιβερά ανθρωπάκια,τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,την αδικία,τις κακότροπες συμπεριφορές,τις ΚΛΙΚΕΣ και τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους,Ναταλί αστέρι μου,να χαμογελάς και να ξέρεις πως τώρα αρχίζουν τα ωραία ‼️
Πρώτα η υγεία μας (σωματική και ψυχική) και η οικογένεια μας
Να έχετε ένα όμορφο Σ/Κ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε επίσης: «Έκανα την τεράστια ηλιθιότητα...» - Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Γρηγόρη Γκουντάρα στη Ναταλί Κάκκαβα


Ποια είναι η Ναταλί Κάκκαβα

Η Ναταλί Κάκκαβα γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1978. Η καταγωγή της είναι από την Κορώνη. Έχει φοιτήσει στο Αρσάκειο Τοσίτσειο της Εκάλης. Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Φυσικός. Είναι ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου Poeme Patisserie. Παντρεύτηκε με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Γκουντάρα στις 14 Μαΐου 2010.

Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Οδυσσέα και του Μάρκου. Εργαζόταν για 16 χρόνια στο Mega. Για πολλά χρόνια παρουσίαζε δελτία καιρού, ενώ έχει εκφωνήσει και δελτία ειδήσεων. Έχει εμφανιστεί στις εκπομπές “Όμορφος κόσμος το πρωί” στο Mega και “Καφές με την Ελένη” στον Alpha. Το καλοκαίρι του 2020 παρουσίαζε μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα την εκπομπή “Καλοκαίρι not” στο Open.

Με πληροφορίες ishow.gr