Δήμητρα Βαμβακούση: Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερού - Η μελαχρινή κούκλα αδερφή της και η τεράστια ομοιότητά τους

Η κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Βαμβακούση ζει μια πολύ διαφορετική καθημερινότητα από τότε που πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλου.

Το ζευγάρι έχει επικεντρωθεί στη μικρή Ουρανία, όπως έχουν πει ότι θα τη βαφτίσουν (δείτε εδώ τη βόλτα που έκανα στη Βούλα με το καρότσι και το μωρό). Έτσι λοιπόν, η Δήμητρα Βαμβακούση περνάει τις περισσότερες ώρες με την κόρη της και κάποιες στιγμές θα ξεκλέψει χρόνο για να δει αγαπημένα της πρόσωπα.

Η φωτογραφία με την αδερφή της Δήμητρας Βαμβακούση

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24/5 η Βαμβακούση συνάντησε την αδερφή της, Άννα με την οποία μάλιστα έκαναν μια βόλτα στη φύση. Στη συνέχεια, η Δήμητρα δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στο instagram. Βλέποντας μάλιστα κανείς τα δύο κορίτσια είναι πολύ εύκολο να αντιληφθεί, ότι είναι αδερφές μιας και μοιάζουν πάρα πολύ και κατά τα άλλα είναι και πολύ δεμένες.

Θυμίζουμε εδώ, πως η Άννα Βαμβακούση είχε κλέψει την παράσταση και στον γάμο της αδερφής της, η οποία έστεκε διακριτικά στο πλευρό της μαζί με την μητέρα τους (δείτε την εδώ).


Η ζωή λοιπόν είναι εντελώς διαφορετική για τη νέα μανούλα εκείνη όμως παρά τις όποιες δυσκολίες απολαμβάνει τη μητρότητα. Σε παλιότερο βίντεο η ίδια είχε μιλήσει για την κόρη της και τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό περιγράφοντας τα συναισθήματά της δημόσια στο instagram: «Έχω βγει μία βόλτα στη βεράντα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας που είναι πάρα πολλές και τα δώρα. Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση οπότε δεν ανεβάζω πολύ. Αύριο 40ίζω οπότε φτου ξελευθερία. Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ, έτσι για να νιώσω λίγο καλύτερα, ότι έχω μείνει μετεξεταστέα για Σεπτέμβρη, διότι μόλις ξεκινούσε η εξεταστική… γέννησα! Αυτά», είπε χαρακτηριστικά.