Μπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου - Μικρούτσικο: «Δεν μπορείς να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια! Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

Πήρε ανοιχτά το μέρος της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου - Μικρούτσικο: «Δεν μπορείς να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια! Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μιλώντας μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα αλλά και τα σχόλια που έχει κάνει για εκείνη και την έχουν στεναχωρήσει (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξή της).

Το βίντεο προβλήθηκε το Σάββατο 25/5 και στο I Love Σουκου με τη Μπέττυ Μαγγίρα να υποστηρίζει την Κατερίνα Καινούργιου τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως ο Ανδρέας Μικρούτσικο έχει αδικήσει τον εαυτό του με όσα έχει πει τελευταία.

Το σχόλιο της Μπέττυ Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Δεν ξέρω αν συμφωνείτε σε ότι αφορά τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, γιατί ξέρω πάρα πολλά. Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δεν θα πω τι και πως, αλλά ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει. Θεωρώ ότι αδίκησε την ίδια, αλλά αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό. Διότι δεν μπορείς εκ των υστέρων ή ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής να είσαι σε μια εκπομπή και να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια.

Δεν θες να είσαι, μπορείς να φύγεις να κάνεις κάτι άλλο. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα, να της επιτίθεσαι, να έχεις συνέχεια μια διαφορετική άποψη, μια διαφορετική γνώμη - την εκνεύριζε πάρα πολύ. Είναι κουραστικό να συμβαίνει κάθε ημέρα άλλο μια στο τόσο. Ήταν τεράστιο φάουλ εκ μέρους του. Ξέφυγε στις δηλώσεις του, μετά πολλές φορές στα πεσίματα υπήρξε ειρωνικός και αυτό αδικεί τον ίδιο δεν αδικεί την Κατερίνα. Είναι λογικό να πληγώθηκε γιατί τον στήριξε.

Σου λέει από τη στιγμή που ήμασταν μαζί σε μία εκπομπή γιατί να μου επιτίθεσαι έτσι; Η Κατερίνα Καινούργιου χάνει το δίκιο της γιατί εκνευρίζεται και απαντά την ώρα που εκνευρίζεται. Όταν είσαι ειλικρινής και αυθεντικός και εκνευρίζεσαι και βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα θα πεις και πράγματα που μπορεί να μην είναι καλά και μετά ηρεμείς και λες να είναι καλά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μπέττυ Μαγγγίρα - Κατερίνα Καινούργιου