Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει...» - Η απάντηση για Ουγγαρέζο, Κωνσταντάρα & Μικρούτσικο

«Με πλήγωσαν πάρα πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει...» - Η απάντηση για Ουγγαρέζο, Κωνσταντάρα & Μικρούτσικο

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σούρα το απόγευμα της Παρασκευής 24/5. Εκεί την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των εκπομπών και δέχτηκε έναν καταιγισμό ερωτήσεων για τις τηλεοπτικές και προσωπικές εξελίξεις.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, απάντησε για την απομάκρυνση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή της, αλλά και για την δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποστηρίζοντας την Φαίη Σκορδά στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα τους.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Σχετικά με τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Μικρούτσικου, μετά την δημόσια κόντρα τους, απάντησε: «Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Για τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνστανταρά (δείτε εδώ) αλλά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, είπε: «Δε με αφορά ο Κωνσταντάρας. Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει αυτά τα πράγματα για μένα δε θέλω να έχω επαφή. Δε θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Να είναι καλά, στη δουλειά του είναι πολύ καλός. Μέχρι εκεί. Με τον Ουγγαρέζο μίλησα, κάποια πράγματα του τα είχαν μεταφέρει λάθος και νομίζω ότι και το απόσπασμα που αναπαράχθηκε έγινε με λίγο λάθος τρόπο».

Μάλιστα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Σούρα, τον οποίο γνώρισε μέσα από την δουλειά αλλά έγιναν και καλοί φίλοι. Όπως αποκάλυψε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ίδια την πλησίασε και της είπε πως είναι δίπλα της όχι ως γιατρός αλλά ως φίλος.