Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Όταν κάνουμε επιθέσεις...» - Η αποστομωτική απάντηση στην Καινούργιου μετά την μπηχτή της στην Σκορδά

«Δεν βλέπω την εκπομπή της, αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του Breakfast at star συνάντησε την Πέμπτη 23/5 τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον δημοσιογράφο να απαντάει σχετικά με το αν η Φαίη Σκορδά ενοχλήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα για το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε εδώ τι είπε η Σκορδά).

Από τη μεριά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραδέχτηκε, πως δεν παρακολουθεί την Κατερίνα Καινούργιου, επομένως δεν είδε ούτε την απάντηση της στην Σκορδά (δείτε εδώ). Μάλιστα ο ίδιος παρά τις όποιες διαφορές του με την Καινούργιου τόνισε, πως ελπίζει ότι η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα δεν είχε κακή πρόθεση.

Το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Κατερίνα Καινούργιου και τα σχόλια για τη Σκορδά

«Θα σου έλεγα να ρωτήσεις την ίδια τη Φαίη αν την ενόχλησε το ρεπορτάζ για το αν θα πάει στον ΑΝΤ1. Μακριά από μένα το να εκπροσωπήσω τη Φαίη. Ό,τι η ίδια πει και ό,τι καταλαβαίνετε. Εγώ έχω ξαναπεί ότι δεν θέλω να μπλέκομαι, ό,τι αποφασίσει.

Δεν βλέπω την εκπομπή της Καινούργιου αλλά είδα κάτι τίτλους. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω. Θέλω να βάλω την καλοσύνη μου να δουλέψει και να πω ότι δεν ήταν επίθεση στη Φαίη. Ελπίζω όχι. Αν ήταν, όταν κάνουμε επιθέσεις, χαρακτηρίζει εμάς που επιτιθέμεθα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.