Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ποζάρει με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι - ''Πανικός'' με τις πόζες και το αψεγάδιαστο σώμα της

Έτοιμη για το φετινό καλοκαίρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και έτσι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν έχασε χρόνο και έκανε την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram φορώντας το μαγιό της - αναδεικνύοντάς το μέσα από διαφορετικές πόζες.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αγαπάει πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς έχει τη δυνατότητα να κάνει διακοπές, να επισκέπτεται όμορφους προορισμούς και γενικότερα να αλλάζει παραστάσεις μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ένα από αυτά δεν είναι άλλος από τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη σχέση του και σίγουρα το φετινό καλοκαίρι θα τους ανανεώσει (δείτε εδώ αν θα κάνουν το επόμενο βήμα). Το παρακάτω λοιπόν μαύρο μπικίνι με λεπτομέρειες ταιριάζει άψογα στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, οπότε θα είναι ένα από τα μαγιό που σίγουρα θα φορέσει στα μπάνια της.

Οι φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με μαγιό

«Καλοκαιράκι», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Προφανώς και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όπως όλες οι γυναίκες έχει περάσει από φάσεις που το σώμα της και οι αναλογίες της έχουν αλλάξει. Η ίδια μάλιστα μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του raw house στο Youtube είχε μιλήσει για τις αυξομειώσεις αλλά και για τις ψυχολογικές διακυμάνσεις που μπορεί να είχε: «Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου. Τότε ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας, γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου θέμα.

Το 2021 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μου. Είχα πάρει αρκετά κιλά γιατί είχα και ένα γυναικολογικό θέμα. Είχαν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι είμαι έγκυος. Ακόμα δεν είχα χωνέψει το πρόβλημα που είχα και παράλληλα είχα να διαχειριστώ και τα όσα γραφόντουσαν».