Σπύρος Μπιμπίλας: Έξω φρενών μετά το τέλος του από το ΣΕΗ - «Λυπάμαι, που δεν είναι η πρώτη φορά που...»

Το δημοσίευμα που προκάλεσε την αντίδρασή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως ο Σπύρος Μπιμπίλας αποτελεί παρελθόν από την προεδρεία του ΣΕΗ και μάλιστα μετά από εκλογές, που έγιναν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος (δείτε τον εδώ).

Μετά από το παραπάνω αποτέλεσμα ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτές οι εκλογές μας έδειξαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα, αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Αδιαφορία, μη συμμετοχή σε αυτά που θα όφειλε ο καθένας να συμμετέχει. Όταν έχεις 3.600 ηθοποιούς με δικαίωμα ψήφου και άλλους 2.000 χωρίς, αλλά έρχονται μόνο οι 1.080 και ψηφίζουν, αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Προφανώς και η απόφαση για το τέλος του Σπύρου Μπιμπίλα ήταν δημοκρατική μέσω της εκλογικής διαδικασίας, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα, όπως αυτό της εφημερίδας Espresso, που κάνουν λόγο για έντονο παρασκήνιο.

Μάλιστα το πρωτοσέλιδο για τον Σπύρο Μπιμπίλα με τίτλο: «Το χοντρό παρασκήνιο πίσω από την ανώμαλη πτώση του Μπιμπίλα από το προεδρείο του ΣΕΗ. Ο ''Άγνωστος Πόλεμος'' για τον θρόνο των ηθοποιών», ενόχλησε τον ηθοποιό, ο οποίος το Σάββατο 25/5 παίρνει θέση μέσα από μια ανάρτηση στο instagram σχετικά με τον τίτλο της εφημερίδας, τον οποίο χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων παραπλανητικό.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα σχετικά με δημοσίευμα για το τέλος του από την προεδρεία στο ΣΕΗ

«Όταν η δημοσιογραφία χάνει το μέτρο και προσπαθεί για να πουλήσει φύλλα να βάλει τίτλους με ίντριγκες, ανώμαλες πτώσεις, θρόνους και άλλα λυπηρά.. Κρίμα γιατί έτσι δεν προσφέρετε κάτι καλό στον αγώνα των ηθοποιών αγαπητοί κύριοι!

Λυπάμαι που δεν είναι η πρώτη φορά που με τους τίτλους σας δημιουργείτε εσφαλμένες εντυπώσεις στο κοινό σε πολλές περιπτώσεις και κρίμα που ενώ κάποιες φορές έχετε προβάλει το έργο μας, με αυτήν την τακτική σας ακυρώνετε και την θετική προβολή που μας είχατε κάνει», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.