Ζωζώ Σαπουντζάκη: Υπερπαραγωγή στο πάρτι γενεθλίων της - Με χρυσά μπαλόνια, 3 τούρτες, σαξοφωνίστες και φυσικά τον σύντροφό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη λέσχη αξιωματικών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκλεισε τα 91 της χρόνια και έτσι την Παρασκευή 24/5 η αγαπημένη ηθοποιός διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι στη λέσχη αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων με την κάμερα του Youweekly.gr να αποσπάει φωτογραφίες από το λαμπερό event.

Ο χώρος ήταν στολισμένος ενόψει των γενεθλίων της Σαπουντζάκη με χρυσά μπαλόνια. Η ίδια μάλιστα ήταν υπέρλαμπρη έχοντας επιλέξει ένα πολύ ιδιαίτερο μακρύ φόρεμα με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες.

Οι φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά γενέθλια της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Στο πλευρό της φυσικά και έστεκε όπως όλες τις φορές - στα εύκολα και στα δύσκολα - ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγωνστόπουλος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρξε φαγητό για τους καλεσμένους της Ζωζώς, ποτό, μουσική και χορός. Η ίδια μάλιστα έσβησε όχι μια αλλά τρεις τούρτες με βεγγαλικά και φωτογραφίες από κορυφαίες εμφανίσεις της.

Δείτε επίσης: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πωλήθηκε για πάνω από 500. 000 ευρώ η θρυλική βίλα της στην Κινέτα - Ο όρος που έθεσε η ηθοποιός

Ζωζώ Σαπουντζάκη - Γενέθλια
Ζωζώ Σαπουντζάκη - Γενέθλια - Τούρτα
Ζωζώ Σαπουντζάκη - Γενέθλια - Φόρεμα
Ζωζώ Σαπουντζάκη - Γενέθλια - Σύντροφος
Ζωζώ Σαπουντζάκη - Γενέθλια - Τούρτες

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Γειά Σου με αφορμή τα γενέθλιά της και το υπέροχο πάρτι που διοργάνωσε για τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν το Σάββατο 25/5.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω τους φίλους μου, χορεύουμε, τραγουδάμε και είναι πολύ αληθινό αυτό που κάνουμε το γλέντι και όμορφο. Και στον ύπνο μου χορεύω, έχω πιάσει τον εαυτό μου να χορεύω. Ήμουν πάντα ελεύθερη με την καλή έννοια. Μου άρεσε πάντα να τραγουδώ, μου άρεσε να χορεύω. Είναι ωραίο πράγμα να με θαυμάζουν. Δεν έχω παράπονο. Νομίζω με αγάπησαν οι άντρες και είμαι ακόμα με τον άνθρωπο που αγάπησα».