Θρήνος - Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη

Τραγική εξέλιξη μετά τη φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε μια πολύ θετική εξέλιξη για τη σύζυγό του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη καθώς η γυναίκα κατάφερε και βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες μετά την πυρκαγιά στο σπίτι της (δείτε εδώ περισσότερα).

Δυστυχώς, το Σάββατο 25/5 διέρρευσε η τραγική είδηση πως η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου δεν τα κατάφερε και κατέληξε από ανακοπή καρδιάς συγκεκριμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το ζευγάρι και η οικογένειά του έχουν περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες. Όλα μάλιστα ξεκίνησαν από τη φωτιά που ξέσπασε πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες στο διαμέρισμα τους στο Κολωνάκι.

Έφυγε από τη ζωή η Ρένα Βενιέρη

Να τονιστεί εδώ, πως οι γιατροί στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου έγινε η νοσηλεία του Μανώλη Μαυρομμάτη και της εκλιπούσας έκαναν όλο αυτό το διάστημα υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν το ζευγάρι στη ζωή.

Όσο για την υγεία του γνωστού ''Μανόλο'' έχει διαφύγει τον κίνδυνο καθώς βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες έκανα λόγο, πως πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, ο δρόμος είναι μακρύς με την τραγική είδηση θανάτου της συζύγου του να επιβαρύνει την ψυχολογία του.

Η Ρένα Βενιέρη - Μαυρομμάτη γεννήθηκε στην Άρτα στις 20 Ιουνίου 1943 και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Η ίδια μάλιστα είχε ανέβεη στη σκηνή του θεάτρου ΒΕΡΓΗ στο έργο του Όσκαρ Γουάιλντ ''Η βεντάλια της Λαίδης Γουίντερμιρ'' με τον θίασο Βέργη-Αρώνη σε σκηνοθεσία Μίνου Βολονάκη.

Πέθανε - Σύζυγος Μανώλη Μαυρομμάτη - Ρένα Βενιέρη