Φώτης Ιωαννίδης: Κέρδισε με τον Παναθηναϊκό το κύπελλο και το αφιέρωσε στην Ελένη Βουλγαράκη - Η ανάρτηση στο Instagram

Η επικοινωνία που είχαν μετά το τέλος του αγώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το βράδυ του Σαββάτου 25/5 ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Άρη με 1-0 και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Ο Φώτης Ιωαννίδης λοιπόν, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή του κυπέλλου, επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με την Ελένη Βουλγαράκη που παρακολουθούσε τον αγώνα από το σπίτι της.

Μάλιστα, την ώρα που μιλούσαν και της έδειχνε το κύπελλο, έκανε screenshot την επικοινωνία τους και δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως της αφιέρωσε τη νίκη τους.

Η ανάρτηση της Βουλγαράκη με τον Ιωαννίδη

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και πλέον δεν κρύβουν την σχέση τους από την δημοσιότητα και τα social media, ωστόσο και οι δυο αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις.

Δείτε επίσης: Η γκάφα του Γιώργου Λιάγκα με τον Φώτη Ιωαννίδη - Η Ελένη Βουλγαράκη σάστισε με όσα άκουσε για τον σύντροφό της

Φώτης Ιωαννίδης Ελένη Βουλγαράκη

Λίγα λόγια για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τον οποίο αγωνίστηκε στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας. Στις 10 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο. Στης 21 Μαΐου 2022 κατέκτησε με τους πράσινους το Κύπελλο Ελλάδος, όπου στον τελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0.

Ο Ιωαννίδης έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές ομάδες» της Εθνικής Ελλάδας Κ18, Κ19 και Κ21. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 και έως σήμερα μετράει 5 συμμετοχές (Σεπτέμβριος 2023).

Γεννήθηκε στις 10 Ιανουρίου του 2000 και είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη.