Μαρίνα Σταυράκη: «Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό! Να είχα εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;»

Τα σχόλια για την Eurovision και η απόφαση να αλλάξει το επίθετο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Σταυράκη: «Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό! Να είχα εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;»

Η Μαρίνα Σταυράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή I love Σουκου, όπου αναφέρθηκε στην απόφαση της να αλλάξει το επίθετο της σχεδόν τρία χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Πατούλη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Eurovision σχολιάζοντας το Ελβετό νικητή Nemo, όπου αυτοπροσδιορίζεται ως ουδέτερο γένος.

Στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού προκάλεσε ποικίλα σχόλια η εμφάνιση του με ροζ γούνα, φούστα και καλσόν. Αυτή λοιπόν την εμφάνιση σχολίασε η εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου από το 2014.

Η συνέντευξη της Μαρίνας Πατούλη

«Έχουν περάσει 3μιση χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου η οποία σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Ευχαριστώ που με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, και κυρίως από γυναίκες και να μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Να την διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενο μακριά από τοξικότητες», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη.

«Εγώ είμαι φύσει συντηρητικός άνθρωπος, από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα της διαζευγμένης ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου, οπότε τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω», συμπλήρωσε.

«Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει, μόνο το παιδί μας φυσικά. Έχουμε μια τυπική επαφή ως το τίποτα. Άλλαξα και το επώνυμό μου, πλέον όχι Μαρίνα Πατούλη απλώς Μαρίνα Σταυράκη» αποκάλυψε και ανακοίνωσε.

«Δεν μου άρεσε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό... είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα; Το ντύσιμο για εμένα θα μου άρεσε πολύ», σχολίασε για την Eurovision.

Δείτε επίσης: «Ποιά είναι αυτή πάλι;» - Αγνώριστο το πρόσωπό της στη νέα selfie που δημοσίευσε στο instagram