Σίσσυ Χρηστίδου: Το σοβαρό ξέσπασμα κατά του Γιώργου Λιάγκα - «Τον προκαλώ ανοιχτά και στον αέρα να...»

Ενοχλημένη η παρουσιάστρια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Το σοβαρό ξέσπασμα κατά του Γιώργου Λιάγκα -  «Τον προκαλώ ανοιχτά και στον αέρα να...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τους συνεργάτες της στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι, σχολίασαν τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή στο Πρωινό του ΑΝΤ1, πως ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί να δίνει οδηγίες στις εκπομπές της εταιρίας παραγωγής του να μιλάνε άσχημα για τον παρουσιαστή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν του MEGA, ξέσπασε εναντίον τους, προκαλώντας τον να ρωτήσει τους συνεργάτες τους - οι οποίοι κάποτε δούλεψαν για τον Κοκλώνη - αν τους έχει δοθεί ποτέ μια τέτοια οδηγία. Μάλιστα, ανέφερες πως πρόσωπα που από την δική της εκπομπή πήγαν στην δική του είναι διαφορετικοί.

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή

«Θέλω να κάνω μια πρόταση στον Γιώργο. Βασικά, δεν το είπε ο Γιώργος, το είπε ο Βαγγέλης Περρής, ο Γιώργος είπε "δε μπορώ να πιστέψω ότι βάζει ο Νίκος Κοκλώνης τις εκπομπές του να λένε τέτοια πράγματα". Βέβαια, όταν λες, “δε μπορώ να πιστέψω”, είναι σαν να το πιστεύεις, αυτή είναι η άποψη μου. Θέλω να πω το εξής

Έχει εκεί πάρα πολύ κόσμο, που έχει δουλέψει εδώ, για την εκπομπή μας, για την Barkingwell, για τον Νίκο Κοκλώνη. Είναι εκεί η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Ελένη Βουλγαράκη, η Άρια Καλύβα, ο Γρηγόρης Μπάκας. Όλοι αυτοί ήταν στην εκπομπή μας. Μπορεί λοιπόν να τους ρωτήσει, τον προκαλώ ανοιχτά και στον αέρα να τους ρωτήσει αν τους είχε δοθεί ποτέ τέτοιου είδους οδηγία από τη Barkingwell, από τον Νίκο Κοκλώνη, από εμένα, αν τους δόθηκε ποτέ τέτοια οδηγία.

Γιατί δε ρωτάει; Είναι τόσο απλό. Και γίνονται τέτοιες υποθέσεις και λέει ο ίδιος, “εγώ δε σας έχω πει ποτέ τι να πείτε”. Τον πιστεύουμε. Γιατί ρίχνουν τέτοια υπονοούμενα και δε ρωτάει τα παιδιά; Εγώ πραγματικά τον προκαλώ και παρακαλώ τα παιδιά να πουν την αλήθεια… Η Ναταλία Ανδρικοπούλου είναι μια άλλη Ναταλία στον Γιώργο Λιάγκα από αυτή που ήταν εδώ. Προσαρμόζεσαι στο ύφος του παρουσιαστή και της εκπομπής. Ακόμα και η Ελένη, εγώ τη βλέπω ότι είναι αλλιώς. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει ατζέντα ή οδηγίες που δίνονται από κάποιον άλλον» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Γιώργο Λιάγκα και στην έκκληση του - «Ξέχασε το όνομα μου; Αλήθεια; Βρεθήκαμε σε εκδήλωση και...»