Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσoκομείο - Τι συμβαίνει με την ομιλία του

Οι τελευταίες πληροφορίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά την Κυριακή 26/5 από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με το ρεπορτάζ να μεταφέρει τις πληροφορίες σχετικά με το πότε θα πάρει εξιτήριο ο Δημήτρης Σταρόβας από το Τζάνειο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε, πως ο καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και στη συνέχεια της νοσηλείας του κολπική μαρμαρυγή. Και τα δύο αντιμετωπίστηκαν και πλέον το μόνο που μένει για τον Δημήτρη Σταρόβα είναι να αποκατασταθεί η ομιλία του μέσω των λογοθεραπειών.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Η επόμενη ημέρα μετά την κολπική μαρμαρυγή - Πως είναι η ψυχολογική του κατάσταση

Πότε παίρνει εξιτήριο ο Δημήτρης Σταρόβας από το νοσοκομείο

Το ρεπορτάζ της εκπομπής λοιπόν μεταφέρει, πως ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα 27/5 και μάλιστα θα συνεχίσει από το σπίτι του τις λογοθερεπείες με σκοπό να βελτιωθεί η ομιλία του.

Δημήτρης Σταρόβας - Εξιτήριο

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα και την πορεία αυτής είχε μιλήσει στο Πρωινό αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξη για το πως θα εξελιχθεί η κατάστασή του γνωστού καλλιτέχνη: «Ο Δημήτρης Σταρόβας όπως έχουμε πει σταδιακά βελτιώνεται, πάει καλύτερα και θα μείνει μερικές ημέρες ακόμα για να συμπληρωθεί ο έλεγχος, να βελτιωθεί η εικόνα και να πάει στο σπίτι του. Τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια θέλουν χρόνο, χρειάζεται να κάνει κάποιες θεραπείες, όπως λογοθεραπεία κλπ. Η ομάδα των νευρολόγων που τον παρακολουθούν στο Τζάνειο έχουν κάνει το καλύτερο. Η ομιλία του από ότι φαίνεται από την εξέλιξη που έχει νομίζω ότι θα είναι μια χαρά. Πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο, έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα την Δευτέρα 20/5.