Ελένη Μενεγάκη: Απάντησε ανοιχτά σε πρόταση για το επαγγελματικό της μέλλον - Το δημόσιο σχόλιο της

Φάνηκε να ενδιαφέρεται!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega πλησιάζει με την ίδια να διατηρεί σιγή τόσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Ελένη όσο και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, οι οποίες πλέον παρατηρείται να έχουν αυξηθεί.

Όλα αυτά βέβεια μέχρι τη στγμή, που η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε έμμεσα την αποχώρησή της από το Μεγάλο κανάλι - απαντώντας σε ένα σχόλιο που δέχτηκε κάτω από την τελευταία ανάρτησή της στο instagram (δείτε εδώ την ανάρτηση της).

Πιο αναλυτικά, ένας από τους ακόλουθους της παρουσιάστριας της πρότεινε από του χρόνου να μην βγαίνει στον αέρα από κάποιο κανάλι, αλλά να κάνει κάτι δικό της, ανεξάρτητο, από το σπίτι της. Η ίδια μάλιστα ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια που δέχτηκε απάντησε στο παραπάνω και μάλιστα φάνηκε να της αρέσει η εν λόγω ιδέα.

Εν ολίγοις, η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε, πως από του χρόνου θα αλλάξουν πολλά για το επαγγελματικό της μέλλον απλώς η ίδια ακόμα δεν είναι σε φάση για ανακοινώσεις.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Μήπως θα έπρεπε να κάνεις δουλειά από το σπίτι; Κάτι σαν ''τηλεργασία'' να σε βλέπουμε να βγάζεις την εκπομπή από το σπίτι;;;», ήταν το σχόλιο του ακολούθου της με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντάει: «Είναι και αυτό μια ιδέα!».

Ελένη Μενεγάκη  - Τηλεοπτικό μέλλον

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Ελένη Μενεγάλη είχε αφήσει το υπονοούμενο της στην εκπομπή της σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και την επικείμενη αποχώρησή της από το Mega.

  • Ελένη Μενεγάκη: Τι μου κάνεις; Τρίβεις; Σου είπα ότι έχει μουδιάσει το χέρι μου;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κάτσε, γιατί έρχονται δύσκολοι μήνες. Κάτσε να πιάσω, για γούρι… Γιατί έρχονται δύσκολοι μήνες διαπραγματεύσεων.
  • Ελένη Μενεγάκη: Πιάστε, πιάστε! (δείτε εδώ το βίντεο).